Prirodna ljepotica uz malo šminke

Anitu često  možemo vidjeti u komadima hrvatskih dizajnera koje voli nositi, a kada je pitanju make up, Anita se drži onoga da je manje više. Svoju dekorativnu kozmetiku svela je na minimum, a njezina koža bez šminke izgleda baršunasta i meka zahvaljujući prirodno besprijekornom tenu. Anita nema posebne rituale kada je u pitanju kozmetika, no nikada ne ide u krevet s make upom, a kožu svako jutro i večer nahrani kremom. Tijekom dana lijepa manekanka bira samo maskaru koja otvara pogled i ističe prirodnu ljepotu očiju, a iz kuće ne izlazi bez balzama za usne u nježno rozoj ili boji kože.

 

Kada je u pitanju stil, Anita svojim decentnim, no upečatljivim kombinacijama niže pozitivne odjevne kritike gdje god se pojavi. Izborom odjeće pokazuje da je prava promotorica hrvatskog dizajna, a najčešće ju možemo vidjeti u jednostavnim i zavodljivim haljine, koje održavaju idealnu ravnotežu između primamljivog i nosivog, a Anitu čine besprijekornom i neodoljivom.

Povezane teme: šminka, lice, usne, poznati, stil, dnevna šminka, BB krema , poznati , stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjajilo za usne koje se ne razmazuje i postojano je čak do 16h – da, moguće je! Predstavljamo Shine Loud sjajilo za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kad je šminka u pitanju, pa u svoje toaletne torbice dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Pr...