Probali smo tekući puder koji može sve: prkosi vodi, razmazivanju i znoju!

Vjerujemo da i ti, kao i mi, želiš kad ujutro naneseš svoj makeup, da šminka ostane postojana tijekom cijelog dana. A isto tako, vjerujemo i da ne voliš osjećaj težine koji može pružiti tekući puder s visokom pokrivnom moći. Djeluje možda kao da tražimo nemoguće, zar ne? Kad se u tu formulu umiješaju i vrući ljetni dani, koji nam vrebaju iza ugla, ili zaštitna maska koja je svakako i dalje neophodna, važna i prisutna u našoj svakodnevici, čini nam se nerealnim da nam šminka opstane tijekom cijelog dana. S druge strane, par kapljica kiše sigurno će se provući s vremena na vrijeme, predstavljajući još jedan faktor koji može utjecati na naš makeup i besprijekoran izgled tena.

Dugotrajna pokrivenost za aktivnu ženu

Nešto čemu, zasigurno, svaka od nas teži je osjećaj lagodnosti i uvjerenje da naša koža, iako našminkana, diše tijekom cijelog dana. Začepljene pore nikad nisu bile u trendu, ali dostići ovu razinu lagodnosti svakako predstavlja izazov za svaku urbanu ženu koja je konstantno u pokretu, u užurbanom gradu koji ne spava, suočena s još užurbanijim okolnostima i obavezama. Želimo kroz svoj dan ići laganim korakom, sve vrijeme znajući da je podloga koju smo s puno pažnje ujutro nanijele postojana i otporna na sve vremenske uvjete i vanjske utjecaje tijekom dana.

Probali smo tekući puder koji može sve: prkosi vodi, razmazivanju i znoju!

Tekući puder i zaštitna maska mogu biti prijatelji

Zaštitne maske na licu su apsolutno, bez pogovora, neophodne i veoma važan dio naših života danas. Ali isto tako, ne trebamo raditi kompromise tamo gdje ne moramo. Na primjer, imati istovremeno besprijekornu pokrivenost koja ostaje na mjestu tijekom cijelog dana i ne razmišljati hoće li se tekući puder u mrljama skidati s lica jer više puta dnevno skidamo i stavljamo zaštitnu masku, je moguće. Nema potrebe birati jedno ili drugo, kad je jedno neophodno zbog zaštite zdravlja, a drugo nešto što nas čini samouvjerenima, želimo oboje. Zato, nove životne okolnosti i „novo normalno“ iziskivali su određene inovacije kada je svijet šminke u pitanju, a to definitivno možemo primijetiti i u praksi, kako je sve više proizvoda koji pružaju dobrobit „mask friendly“.

30 sati potpune pokrivenosti i lagan osjećaj

Na scenu stupa novi Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h tekući puder! U današnje vrijeme, kad nam je malo što zagarantirano, ovaj tekući puder učinit će da podloga na našem licu ostane na mjestu, istovremeno dopuštajući koži lica disanje i pružajući joj lagan osjećaj. Zaštitna maska, visoke temperature i ostali vremenski uvjeti više neće predstavljati problem, budući da je Super Stay Active Wear 30h tekući puder vodootporan i postojan čak do 30 sati.* Izdržljiva formula prilagođena aktivnom načinu života nemilosrdna je u borbi protiv svih vanjskih utjecaja koji prijete negativnim učinkom na naš makeup look, a istovremeno je nježna prema koži. Za ovu inovativnu formulu se može reći da je zaista moćna: prkosi vodi, razmazivanju i znoju, a osim toga je mask friendly**.

Ono što će zasigurno oduševiti svaku od nas je da Super Stay Active Wear puder zapravo ima svoj savršeni par! K univerzalnom cilju poznatom kao savršen makeup look za cijeli dan, ruku pod ruku s njim korača i Maybelline New York Super Stay 24h korektor. Uporni podočnjaci, mrljice, kao i sve ostale nesavršenosti na našem licu neće biti vidljive, i to kroz cijeli dan!

Probali smo tekući puder koji može sve: prkosi vodi, razmazivanju i znoju!

Pravo je vrijeme da i ti ne moraš birati hoćeš li dugotrajnu pokrivenost ili lagan osjećaj na koži! Zaboravi na tragove pudera na odjeći, zaštitnoj maski ili mrljice na licu gdje se puder skinuo. Koračaj kroz dan neometano i lagodno, uvjerena da će tvoj tekući puder i cjelokupni makeup look ostati postojani, od samog trenutka kad naneseš puder do trenutka kad nakon napornog dana konačno dođeš doma i skineš šminku!

*potrošački test, 163 žena

**potrošački test, 31 žena, nakon nošenja maske 4 sata

Pročitaj još: Kako nanijeti kompaktni puder: 4 jednostavna trika

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 03

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 10

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 21

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 28

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 30

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 32

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 05 Ivory

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 10 Fair

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 15 Light

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, tekući puder , proljeće, korektor, Maybelline New York, Super Stay Active Wear 30h

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Za tijelo koje žudi za hidratacijom: Najbolja mlijeka za tijelo

Tijelo, baš kao i lice, zahtijeva dodatnu njegu, ovo su naša top 4 mlijeka za tijelo koje možeš koristiti tijekom ljeta....