Proljetni make up trendovi i kako ih nose poznate dame

Splitska glumica Ana Gruica umjesto ružičastih i nude nijansi na usnama odlučila se za intenzivnu boju koja odlično pristaje njezinoj lagano, osunčanoj puti. Svoje smeđe oči istaknula je kombinacijom smeđeg i crnog sjenila. Donji i gornji kapak obrubila je crnom olovkom za oči, a na cijeli kapak nanijela je smeđe sjenilo. Vrh oka istaknula je svijetlim sjajilom koje je dodatno naglasilo oči. Topli i smeđi bakreni tonovi savršeno se nadopunjuju uz ljubičaste nijanse ruževa zbog čega make up izgleda vrlo elegantno i profinjeno.

 

 

Vrckava voditeljica Iva Šulentić voli spajati, na prvu, nespojive odjevne komade. Njezin je stil kombinacija ženstvenih haljina, muških retro cipela, a često odabire i jarke boje. Za razliku od ekscentričnih i šarenih odjevnih komada, kada je make up u pitanju, Iva preferira prirodan izgled. Glavno obilježje prirodnog izgleda su neutralne boje, što sličnije prirodnim tonovima zbog čega Iva bira gotovo neprimjetne i nježne nijanse rumenila koje licu daju svjež i zdrav izgled. Na vodenu liniju oka nanijela je bijelu olovku za oči koja je savršena ako želimo bolje otvoriti pogled i vizualno povećati oči. Na području kapka, Iva je nanijela bijelo, osjenčano sjenilo dok je pažnju na usne skrenula decentnim i nježnim ružem. 

 

 

Da je i ove jeseni u trendu neizostavni smokey eyes zna radijska voditeljica Ivana Mišerić. Zemljane nijanse sjenila nanijela je na cijeli kapak, a sve začinila crnom olovkom koju je potrebno nanijeti na gornji i donji dio kapka. Crna olovka neizostavni je dio smokey eyesa, a Ivanine prekrasne oči učinila je prodornijima i zavodljivijima. Ostatkom lica prevladavaju neupadljive, nježne boje i jedva primjetno naglašene usnice. Nježno ružičasto rumenilo savršeno pristaje djevojkama svjetlije puti i zauzima visoko mjesto u izboru make up proizvoda. Umorno i sivo lice vrlo brzo i efikasno vraća u život dajući zamah lijepe boje na obrazima.

photo : Story.hr

Povezane teme: šminka, poznati, stil, poznati , trend , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako šminkom sakriti tragove alergije na licu

Osim lijepog vremena, proljeće sa sobom donosi i sezonu alergija. Srećom, uz pravilnu njegu kože i odgovarajuće beauty proizvode, ipak je moguće sakri...