Proljetni trend: Matte nude usne

Proljetno nadahnuće

 

Mnogim djevojkama je proljeće omiljeno godišnje doba, jer se njihova ljepota polako budi i dolazi do izražaja. To je vrijeme kad se mogu posvetiti sebi, svom izgledu i pokazati svu svoju ljepotu. 

Prirodne nijanse su bile u trendu tijekom hladnih zimskih dana, a ovog proljeća nastavljaju vladati svijetom šminke. Ono što izdvaja ove nijanse je to što savršeno pristaju i plavušama i crnkama i brinetama. Skoro svaka djevojka, neovisno o boji kose, tena ili očiju, među ruževima nude nijansi može pronaći svoj idealni proizvod. 

Savršene nude nijansePotrudili smo se umjesto tebe otkriti proizvode koji će ti savršeno pristajati, i došli smo do 4 nijanse Maybelline Color Sensational Matte Nudes ruževa. Ovo je definitivno proizvod koji nas je svojim mat efektom očarao. 

Color Sensational Matte Nudes ruževi imaju jedinstvenu kremastu formulu koja se ne skuplja u naborima usana, te stvara prijatan osjećaj. Kad su u pitanju Color Sensational ruževi, ne možemo ne spomenuti njihove adute - nijanse 980, 981, 986 i 988. 

No make-up look


No make-up look je apsolutni hit već nekoliko sezona. Ovaj stil šminkanja daje ženama mogućnost istaknuti i pokazati svoju prirodnu ljepotu uz vrlo malo šminke.

Maybelline Color Sensational Matte Nudes ruževi su idealan izbor za postizanje no make-up look-a. Jedinstvena formula Color Sensational Matte ruževa daje intenzivnu boju, ne isušuje usne i čini ih glatkim  i mekanim. Sve ove karakteristike čine ove ruževe kao stvorenim za tvoj savršeni look, i uz ove 4 nijanse osjećat ćeš se sigurno i samouvjereno. A to je ono što je najvažnije za ljepotu, zar ne? 

Pročitaj više o: Kako kombinirati olovku za usne i ruž

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 981

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 986

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 988

Povezane teme: usne, ruž, usne , mat , trend , stil , moda , nude , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Savjeti kako osvježiti svoj proljetni look i zaobiđeš proljetni umor na licu.

Iako se većina ljudi osjeća energično i poletno kad stigne proljeće, pojedinci se mogu osjećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, riječ je o prolj...