Proljetni trendovi za usne

Crna je nova crvena

 

 


Da, da! Bar kada je šminka u pitanju i crveni ruž koji je čista klasika. Sada taj epitet dobiva crna boja na usnama.

Sudeći po trendovima koje diktiraju svjetski poznati vizažisti, ovo proljeće bit će potpuno drugačije i puno netipičnih detalja. Tamni ruževi definitvino osvajaju kozmetičke torbice dama diljem svijeta, a obavezni proizvod svake dame koja vodi računa o svom izgledu je ruž u crnoj boji.

Neke žene zaziru od ove boje, dok druge u njoj vide izazov i priliku za osvježenje svoje rutine i kako bi spremno dočekale proljeće.

Boje mladosti

 

 


Boja breskve, svijetlo roza i boja maline su tri boje koje su sastavni dio trenda koji je diljem svijeta poznat pod imenom „the colors of the youth“.

Proljeće je pravo vrijeme za odabir nenametljive boje koje će vašim usnama dati punoću, sjaj i raskošan izgled. Ove „mladenačke boje“ se lako uklapaju sa skoro svim nijansama.

Odlično pristaju svim tipovima kože, a u spoju s odgovarajućim sjenilima zasigurno će cijeli look učiniti još privlačnijim. 

Najbolji spoj

 

 


Olovka za usne i ruž su nezamislivi jedan bez drugog. Međusobno se dopunjuju i  cjelokupnom izgledu daju dozu savršenstva.

Kako je posljednjih mjeseci vrlo popularno iscrtavanje usana, ovo proljeće ne možemo zamisliti bez olovke za usne. Odaberite olovku koja je za jednu nijansu tamnija od ruža i smjelo krenite u iscrtavanje usana.

Olovka i ruž su savršen spoj za neodoljive usne i nezaboravne poljupce. 

Pročitaj više o: Nijanse ruževa za sve tipove​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Color Riche Parisiennes

  • Maybelline Color Sensational Rose Rush

  • L'Oreal Paris Color Riche

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, usne , trend , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 poklona za Božić koji će razveseliti svaku ženu, ali i muškarca

Božić je pred nama, što znači da se polako spremamo za veliku blagdansku kupovinu. Dok neki ljudi obožavaju birati poklone, drugima kupovina poklona z...