Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepše makeup look-ove s crvenog tepiha!

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepse makeup look-ove s crvenog tepiha!

Ove godine od 12. do 19. kolovoza, vrijeme je rezervirano za jedan od najvećih filmskih festivala u regiji - Sarajevo Film Festival. Poznato je da su festivali, pogotovo oni gdje postoji defile na čuvenom crvenom tepihu, mjesta gdje se postavljaju modna i beauty pravila.

 28. Sarajevo Film Festival je svakako jedno od njih, mjesto gdje je prikazano čak 230 filmova iz 62 zemlje, dok se za nagradu borio 51 film.

L’Oreal Paris je službeni makeup partner festivala

Kultnu filmsku smotru talenata i glamura, podržala su brojna velika imena, a ove godine L’Oréal Paris je ponovno tu kao službeni makeup partner festivala.

Čuveni brend, L’Oréal Paris se s ponosom vratio na crveni tepih, tu je kako bi inspirirao žene, dao im mogućnost da zablistaju i osjećaju se posebno, kao prave zvijezde crvenog tepiha. Kao što njihov čuveni slogan kaže ,,Jer ona to zaslužuje’’.

L’Oréal Paris je brend koji je prisutan na najekskluzivnijim događajima, od Filmskog festivala u Cannesu do čuvenog Tjedna mode u Parizu. Ove godine je tu kako bi oblikovao ljepotu, postavio makeup trendove i podržao sedmu umjetnost na najvećem festivalu u regiji.

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepse makeup look-ove s crvenog tepihaL’Oréal Paris je puno više od brenda koji je posvećen samo ljepoti. Kao brend duže od jednog stoljeća podržava i ohrabruje žene širom svijeta, kako uz pomoć svojih proizvoda iza kojih stoje posljednja znanstvena dostignuća, tako i uz dijalog na temu jednakih prava i samopouzdanja žena.

Na crvenom tepihu se postavljaju pravila mode i otkrivaju novi trendovi makeup industrije. Odlično mjesto da se promoviraju prava, da se podrži ženstvenost, raznolikost, da se žene ohrabre i potaknu na promjene – što i jesu vrijednosti koje podržava sam brend.

Tim makeup stručnjaka od otvaranja do zatvaranja bio je tu kako bi se pobrinuo za sofisticirane makeup look-ove glumačke elite i gostiju festivala. Bili su tu kako bi promovirali nove trendove i proizvode iz makeup industrije, omogućili glumcima, redateljima i ostalim prijateljima festivala da se dobro zabave, oslobode, budu kreativni, sigurni u sebe, glamurozni, da zasjaju na crvenom tepihu najvećeg festivala u regiji.

Prenosimo vam atmosferu iz backstage-a Sarajevo Film Festivala

U Sarajevu je tih dana zasigurno vladala dobra atmosfera, što nije manjkalo ni u backstage-u gdje je službeni makeup partner L’Oréal Paris imao svoj kutak. Kao makeup partner festivala, brend se potrudio da se uz njihove stručne savjete i makeup trikove svi dobro zabave, osjećaju posebno, budu u trendu, informiraju o novim makeup proizvodima kao i preparativnoj kozmetici brenda. Informirali smo se o novim skincare i  haircare proizvodima. Saznali smo da je Revitalift Filler serum must have kao podloga - za pripremu i hidrataciju kože prije šminkanja. Bila je tu sjajna Infaillible linija pudera koju smo mogli isprobati i sve začiniti Lash Paradise maskarom, našom omiljenom maskarom za glam look. A kad je kosa u pitanju, saznali smo da je Hyaluron Plump sprej idealna stvar za izgled hidratizirane kose.

L’Oréal Paris  makeup tim se potrudio da gosti na sebi imaju makeup dostojan crvenog tepiha. Brojne poznate osobe – od glumaca i režisera do influencera, bili su tu kako bi se uz L’Oréal Paris makeup artiste informirali o trendovima i upotpunili svoj makeup  za crveni tepih.

Prenosimo vam djelić atmosfere s našim poznatim gostima iz L’Oréal Paris backstage-a :

Regionalna zvijezda, Katarina Baban glumica porijeklom iz Hrvatske, svratila je u naš backstage kako bismo upotpunili njen makeup look za crveni tepih. Malo je reći da smo bili opčinjeni rezultatom. Njena ljepota, karizma i duh zasjenili su sve u backstage-u i na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Sarajevo Film Festival je jedan od najvećih festivala u regiji, pa nije ni čudo što smo na crvenom tepihu i backstage-u sretali razne svjetske, regionalne poznate osobe iz svijeta filma, mode i poznata TV lica. Sarajevo je tih dana bilo prijestolnica kulture, glamura i dobre zabave.

Poznata voditeljica Dragana Kosjerina posjetila je naš backstage. Njenu prirodnu ljepotu, makeup artisti čuvenog L’Oréal Paris tima su upotpunili prirodnim i nježnim makeup look, a zasigurno znamo da je ukrala svu pažnju na čuvenom crvenom tepihu.

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepšse makeup look-ove s crvenog tepiha

L’Oreal Paris je održao i ekskluzivan Gala event u čast partnerstva s festivalom

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepse makeup look-ove s crvenog tepiha

Kako bismo se svi odlično zabavili, L’Oréal Paris kao pravi domaćin, organizirao je nezaboravnu zabavu u duhu filmskog festivala. Na gala eventu smo se svi osjećali kao prave zvijezde večeri. Nakon uvodne riječi i snažne poruke koju šalje L’Oréal Paris party je mogao početi!

Kako su se naši gosti proveli na Gala Event-u :

Pozitivne vibracije su se širile eventom, od samog domaćina eventa L’Oréal Paris-a do brojnih poznatih osoba koje su učinile čast i upotpunile party.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ES ♡ (@divaisback)

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepse makeup look-ove s crvenog tepiha

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepse makeup look-ove s crvenog tepiha

Event je odisao glamurom, stilom, bio je mjesto gdje su se promovirali trendovi kako iz modne, tako i iz makeup industrije. Ali i mjesto gdje se družilo i gdje je poslana jaka poruka ženama da sve što godinama ovaj makeup brend radi za ljepši spol – One to zaslužuju !

Pročiraj još: Novi skincare trend koji je zaludio svijet – Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible Fresh Wear Honey

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Lash Paradise Mascara

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump

  Naručite odmah

Povezane teme: puder , poznati , večernja šminka , frizura , stil , moda , kopriaj look, L'Oréal Paris, Make Up in the City, Paris Fashion Week

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako šminkom sakriti tragove alergije na licu

Osim lijepog vremena, proljeće sa sobom donosi i sezonu alergija. Srećom, uz pravilnu njegu kože i odgovarajuće beauty proizvode, ipak je moguće sakri...