Savršen spoj glamura i urbanosti: Jesenji make-up trendovi donose nam novine koje ćemo obožavati

Nakon ljetne eksplozije boja, jesen nam donosi nove tonove. Ono po čemu ćemo pamtiti ovu sezonu je nevjerojatan spoj glamura i  ekspresivnosti koji će vašem licu dati upečatljiv i dramatičan izgled koji se ne zaboravlja.

Konturiranje

 

Konturiranje je i dalje važan trenutak jesenske make-up rutine. Dakle, highlighter je i dalje obavezan, ali treba obratiti pozornost na tonove kojima konturiramo lice. Jesen nam donosi hladnije boje koje bi trebalo savršeno uklopiti  sa  zlatnim i nježnim tonovima kako bi se postigao svjež i zdrav izgled. Važno je napomenuti da ove sezone treba izbjegavati tamno smeđe nijanse u konturiranju i uporabu bronzera koji će vašem licu dati neprirodan i umoran izgled.

 Pogled koji osvaja

 

Jesen nam donosi i novu paletu sjenila. Od zlatnih i brončanih nijansi do tamno smeđe, ljubičaste, ali i primjesa crvene – jesenska paleta idealna je za postizanje dramatičnog izgleda. Naravno, i ove sezone će vaš pogled ostati savršeno uokviren, pa je tuš za oči i dalje nezaobilazan kozmetički proizvod. Uz zlatne tonove koji počinju od unutarnjeg kuta vašeg oka, prepustite se čarima nove sezone i eksperimentirajte i s tamnijim nijansama koje ćete postaviti prema vanjskom dijelu oka.

Neodoljive usne

 

Nijanse bobičastog voća savršen su izbor i ove sezone, pa svoje usne možete istaknuti tamnijim ljubičastim nijansama ili neutralnim tamno ružičastim tonovima. Ako želite istaknuti svoju senzualnost i zavodljivost, odvažite se i na crvene nijanse koje će savršeno uklopiti sa zlatnim sjenilom.

Pročitaj više o: Jesenski make up na očima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

  • Maybelline Rock Nudes

Registrirajte se / Prijavite se