Savršen ten i zaštitna maska? Odgovor za sve nas koji se ne odričemo savršenog tena

Svaki ožiljak na našem licu priča vlastitu priču i krije svoju tajnu, svaka bora ima drugačiju pozadinu i razlog zašto je uopće i tu. Maskiranje ovih malih nedostataka koji, mogu biti uzrok nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja, i težnja prema savršenom tenu zajednička je za mnoge od nas.

Pitanje od milijun dolara zajedničko za sve ljubitelje makeup-a je – koji puder je savršen puder?  Puder bi trebao biti dovoljno otporan da odoli najrazličitijim vremenskim uvjetima, vanjskim utjecajima, okolišu i onome što je u posljednje vrijeme dio naše svakodnevice i uvjet našeg kretanja i funkcioniranja, a to je uporaba maski.

Čudesni u pravom životu

Aktivna žena želi podlogu koja će se, ne samo odoljeti svim ovim izazovima, već i ostati postojana do 24 sata. Ponovno apliciranje šminke tijekom užurbanog dana nije nešto o čemu ona želi razmišljati, već kroz svoj dan želi koračati lagano i neometano, znajući da joj je ten postojan čak i pod maskom.

Naš popis želja ide u nedogled: želimo dobru podlogu i savršen ten, ali istovremeno želimo da nam koža diše. Želimo estetski lijepo, ali i zdravo. Želimo prekriti svaki od tih dosadnih nedostataka, ali da ne začepimo pore i time doprinesemo stvaranju nepravilnosti. Želimo podlogu koja odolijeva kiši, vjetru, pretjeranom znojenju u vrelim ljetnim danima i, naravno, maskama. Povrh svega, želimo da nakon jutarnjeg nanošenja podloge do kraja dana o savršenom tenu ne razmišljamo, jer znamo da je dugotrajan i postojan.

Jer je svatko od nas bitan

Savršen ten i zaštitna maska? Odgovor za sve nas koji se ne odričemo savršenog tena

Tekući puderi iz NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop linije koži daju mat efekt koji traje tijekom cijelog dana. Nešto što je zajedničko svim puderima iz ove linije jeste da su neovisno o tipu kože, vremenskim uvjetima i okolišu postojani, dugotrajni i vodootporni. Kiša ili ne, s maskom ili bez maske, podloga će ostati na mjestu jer su Can’t Stop Won’t Stop tekući puderi Mask Friendly (ne ostavljaju tragove, dugotrajni su, vodootporni, otporni na znoj i vlažnost). Dodatno, obogaćeni su vitaminom E i zanimljivo da nakon nanošenja, NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop tekući puderi se brzo suše na koži i nije ih potrebno setirati puderom u prahu pa ne ostavljaju težak osjećaj na koži koji se može dobiti prilikom nanošenja više slojeva šminke na lice.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop korektor : Jedinstveni tekući spas

Uz tekući puder, kako bi se postigao savršen ten, neophodan je i dobar korektor za vaš tip kože i željeni finiš. Isto kao i tekući puderi i NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop korektori su dugotrajni, savršeno kremasti i daju mat efekt. Lako se blendaju i doprinose kompletnom učinku pudera. Također su vodootporni, postojani i ne ostavljaju tragove.  

Savršen ten kroz cijeli dan? NYX Professional Makeup je dokazao da je ovo ostvarivo uz proizvode iz Can’t Stop Won’t Stop linije koji po primamljivim cijenama osiguravaju pun efekt u trajanju od cijelog dana, neovisno od uvjeta u kojima se možemo naći.  

Pročitaj još: Micro-concealing: tehnika šminkanja za savršen ten

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Classic Tan

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Soft Beige

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Natural

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Pale

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Fair

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Neutral Tan

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Soft Beige

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Medium Olive

  Naručite odmah

Povezane teme: lice, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, mat , kopiraj look, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, NYX Professional Makeup , NYX, #MaskFriendly

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da s godinama proizvodnja kolagena sve više opada, što rezultira postupnim gubitkom elastičnosti kože i pojavom sitnih linija oko očiju. Evo klju...