Say goodbye suhim usnama uz novu formulu mat ruževa!

S pojavom mat ruževa na globalnoj makeup sceni, kolektivna pomisao bila je univerzalna i svima zajednička: popravljanje šminke sad će postati stvar prošlosti! Uz to, svi izlasci, proslave i bilo koje prilike u kojima se mat ruž čini kao idealno rješenje bit će bezbrižnije, zabavnije i trajat će duže, bez onog dosadnog posezanja za ogledalom kako bi ponovno nanijele ruž. Na trenutak smo odahnule, a taj trenutak prošao je kao rukom odnesen kad smo uvidjele tamnu stranu ovog makeup look-a.

Naime, usne su nam pucale, postajale suhe, a koliko god postojan bio, mat ruž uvijek nađe put do najdublje pore u kojoj se nastani i, ma koliko se svojski trudile prilikom skidanja šminke, jednostavno se ne da ukloniti. Osim toga, težak osjećaj koji ima na usnama nerijetko nas je omeo u uživanju i prepuštanju svim tim posebnim prilikama koje zahtijevaju da blistamo. Ali sad, uz novu formulu postojanu čak i do 16h*, mat ruž doživljava comeback kojem ćeš definitivno željeti prisustvovati i ponovno inkorporirati ovaj trend u svoju makeup rutinu!

Say goodbye suhim usnama uz novu formulu mat ruževa!

„Mjere opreza“ mat ruževa

Kako bi „izvukle“ maksimum efekt mat ruža, piling usana je inicijalni korak naše makeup rutine. Naravno, kao i piling lica, ni piling usana ne treba obavljati svakodnevno, već samo povremeno, kako bi uklonile mrtve stanice kože i pripremile usne za sljedeći korak svoje makeup rutine. Lip scrub najidealnije je rješenje za kvalitetan piling, nakon kojeg slijedi hidratiziranje usana.

Složit ćemo se da ispucale i suhe usne nikad nisu u trendu, a ako je mat ruž dio tvoje makeup rutine intenzivno hidratiziranje usana je apsolutni must prije njegovog nanošenja. Bilo da je tvoj izbor balzam ili ulje, hidratiziranjem ćeš spriječiti ispucalost i osjećaj suhoće na usnama, kao i zgrušavanje koje je, možemo reći, #1 nuspojava mat ruževa. Još bolje, kombinirati ulje i balzam za intenzivniju hidrataciju nije na odmet kako bi usne bile zaglađene i spremne za nanošenje mat ruža.

Čarobna formula za lagan osjećaj na usnama

Složit ćemo se, lagana tekstura i postojanost često ne idu ruku pod ruku. Postojanost nerijetko podrazumijeva gušću teksturu, ali NYX Professional Makeup nastoji dokazati suprotno uz novi Lip Lingerie XXL mat ruž za usne! Kao produžetak Lip Lingerie linije ruževa, Lip Lingerie XXL novi je član ove obitelji, a zahvaljujući svojoj laganoj teksturi zasigurno će pronaći svoje mjesto i na tvojoj listi makeup favorita.

Neugodan i težak osjećaj na usnama nakon samo par sati nošenja često nam je prva asocijacija na sam spomen mat ruževa, ali jedinstvena formula NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL ruževa će ti u potpunosti promijeniti perspektivu!  Šest visoko pigmentiranih nijansi koje će idealno ispratiti bilo koji ten u svim prilikama pretendiraju visoko kotirati na listi naših makeup favorita i potpuno nam promijeniti poimanje mat ruževa! Njihova ugodna, vegan formula** postojana je i do 16h*, a nesumnjivo ih izdvaja u odnosu na ostale mat ruževe upravo zbog laganog osjećaja koji ostavlja na usnama.

Osobni pečat koji ne blijedi

Ljeto je na izmaku, a jesen stiže na velika vrata kao idealna sezona za sve posebne prilike kojima se veselimo tijekom cijele godine. Ono što je sigurno je da će nam NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL biti plus one kakav i zaslužujemo u svim ovim prilikama! Za koju god od šest nijansi se odlučili, precizan aplikator koji prianja usnama omogućava nam da ga nanesemo brzo i s lakoćom. Ujednačene boje nude nijansi koje ih krase omogućit će nam da u svim prilikama budemo najbolja verzija sebe, znajući da je naš ruž postojan i s nama u svakom trenutku.

Novi trend u beauty svijetu je tu, a NYX Professional Makeup Lip Ligerie XXL mat ruž zauzet će prvo mjesto u našoj makeup kolekciji!

*Potrošački test, 114 osoba

**vegan formula: bez sastojaka i nuspojava životinjskog porijekla

Pročitaj još: Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Sizzlin'

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Strip'd Down

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Warm Up

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Turn On

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Xxpose Me

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Stamina

  Naručite odmah

Povezane teme: ruž, usne , trend , nude , nyx, nyx, NYX Professional Makeup , makeup

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako stilizirati obrve na tri jednostavna načina

Kad su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako kod kuće postići ovaj trend bez puno muke ...