Saznaj sve o Marvel x Maybelline liniji i gdje je možeš naći

Kako bi neki makeup proizvod dobio status superheroja transformirajućih moći, on mora biti izuzetan, nepobjediv i neustrašiv saveznik onih koji iskazuju svoju ljepotu pomoću šminke. Zato je Marvel x Maybelline suradnja, pravi način da se predstave najbolji od najboljih proizvoda ovog branda. Oni su baš kao i superheroji, legendarni u svijetu ljepote.

Instant Anti Age Eraser korektor

Saznaj sve o Marvel x Maybelline liniji i gdje je možeš naći

Prvi superheroji ove limitirane Marvel linije je legendarni korektor sa spužvastim aplikatorom visoke pokrivne moći, a lagane kremaste teksture. Ovaj korektor dosita, kao i svaki heroj, može sve! On prekriva, korigira i konturira! Savršeno se stapa s tenom i prilagođava se svim tipovima kože. Možeš ga pronaći u ovoj liniji u nijansama Ivory, Light i Neutralizer. Neprijatelj Instant Anti-Age Eraser heroja jesu tamne vrećice oko očiju, sitne borice, puknute kapilare, mrlje od sunca, crvenilo, pjegice, ali ne brini, njegova supermoć prekrivanja je ono što ovaj korektor čini legendarnim i razlog zbog kojeg ćeš ga i ti zavoljeti.

Colossal maskara

Pomoću slavne mega velike četkice Colossal maskare, osigurat ćeš sebi velike i odvažne trepavice. Ovaj superheroj limitirane Marvel linije, zahvaljujući svojoj patentiranoj mega četkici, koja se sastoji od više češljića, dopire do najsitnijih trepavica i izdužuje ih, pružajući ti instant volumen i supermoćne trepavice.

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Superstay Matte Ink ruž

Mat tekući ruž koji je postojan i do 16*sati, pravi je ljetni superheroj, koji će izmijeniti tvoj izgled u trenu. Lako se nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Uz njega zaboravi na olovku za usne, jer jednom precizno nanijet, ovaj mat tekući ruž, ostaje na svom mjestu i ne izlazi iz okvira usana. On ne ostavlja osjećaj težine i ljepljivosti na usnama, već pruža osjećaj prijatnosti i mekoće na njima. Možeš ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler u okviru ove herojske limitirane Marvel linije.

Saznaj sve o Marvel x Maybelline liniji i gdje je možeš naći

Gdje pronaći Marvel x Maybelline superheroje?

Ova limitirana Marvel linija nije dostupna na cijelom tržištu, pa ti zato ekskluzivno otkrivamo kako doći do ovih supermoćnih makeup proizvoda:

Kreni u potragu za superherojima

Za one koji više preferiraju da prošetaju do svojih omiljenih drogerija, ovi proizvodi su dostupni u odabranim Bipa i Müller filijalama.

Saznaj sve o Marvel x Maybelline liniji i gdje je možeš naći

Dođi do supermoćnih proizvoda u samo par klikova

Sve ove fantastične makeup heroje vrlo lako možeš naručiti i putem Bazzar Online sajta, kao i klikom na sliku proizvoda ispod teksta.

*Samoprocjena, 114 žena

Koji od ovih Marvel x Maybelline superheroja će tebi pružiti supermoćni izgled ove sezone? Podjeli s nama u komentarima

Pročitaj još: Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Ivory 00

  Naručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Light 01

  Naručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Neutralizer 06

  Naručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Colossal Mascara

  Naručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Lover 15

  Naručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Naručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Ruler 80

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, oči , korektor, Maybelline New York, MARVEL, Maybelline New York X Marvel

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mikro highlighting ili Dream Girl look je trend koji nam se svidio s TikTok-a!

Odlučili smo ti predstaviti trend koji je pokorio društvene mreže i pomoći ti da samostalno postigneš ovaj izgled poznat kao Dream Girl Look...