SÌ ROSE SIGNATURE

Ona očarava svim svojim bićem. Sì žena je slobodna, radosna, strastvena i puna života.

Osjećajna je, snažna i otvorena: njezin je odgovor „sì“ (da) životu, ljubavi i samoj sebi. U središtu je zbivanja – pršti energijom i odvažnošću te se ne boji izraziti svoju ženstvenost. Ona je žena današnjice, utjelovljenje suvremenosti i iskonskih vrijednosti.
 

SÌ ROSE SIGNATURE

Što može bolje dočarati očaravajuću ženstvenost i njezina brojna lica od ruže?

Svakog proljeća predstavljamo posebno izdanje bočice SÌ ROSE SIGNATURE u čast senzualne ženstvenosti koja jednostavno zrači.

SÌ ROSE SIGNATURE, bočica vrhunskog dizajna

SÌ ROSE SIGNATURE

Izdanje bočice SÌ ROSE SIGNATURE za 2017. godinu krasi delikatna, svilena vrpca nježno ružičaste boje. Oblikom podsjeća na veličanstvene, diskretno dekoltirane i savršeno drapirane haute couture haljine.

Njezino crno srce nalik je na komad nakita te naglašava prodorno tamni čep od oniksa, čiju bazu krase svjetlucavi zlatni prsteni. 

SÌ ROSE SIGNATURE, prepoznatljiv poziv na buđenje osjetila

SÌ ROSE SIGNATURE

Nepromijenjen od prvog izdanja 2016. godine, SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum krase dva akorda ruže koja cvjeta kroz neočekivanu notu chyprea. Svibanjska ruža, ikona ljepote i zaštitni znak mirisa SÌ, pridružuje se iskonskoj čistoći turske ruže u senzualnom zagrljaju.

Moćan i delikatan, ovaj je buket svježine prožet svjetlinom nota bergamota i mandarine. Lepršavi akord frezije stapa se sa sočnom esencijom crnog ribiza Neo Jungle. Dva ružina apsoluta u srcu kreiraju raskošan i senzualan mirisni trag.

Providne su latice obogaćene konkretom irisa i baršunastim apsolutom osmantusa. Bazne note apsoluta ambrete i esencije vanilije Pure Jungle, stapaju se s mekim drvenastim Orcanoxom, naglašenim daškom pačulija.Neopisiva elegancija obavija i krasi kožu poput svilenog vela. 

SÌ ROSE SIGNATURE je oda svim licima ženstvenosti i ružinim laticama koje se prelijevaju poput opala.

Pročitaj više o: Power Fabric by Giorgio Armani​

Povezane teme: poznati, stil, poznati , parfem , trend , stil , moda , Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Jeste li spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...