SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam

Formuliran na temelju aktivnih sastojaka, pruža intenzivnu hidrataciju, uklanja nečistoće i djeluje obnavljajuće – sve što je koži potrebno nakon vježbanja.  

TIJELO U ODLIČNOJ FORMI I PREKRASNA KOŽA

MORATE SE POTRUDITI KAKO BISTE TO POSTIGLI. 

Uz uobičajeni raspored treninga dvaput tjedno (tj. oko tri sata), žena koja odlazi u teretanu, na bazen ili u dvoranu za vježbanje povezana je sa svojim tijelom, pa tako i s kožom.
Sa svakim se treningom poboljšava forma i raste osjećaj zadovoljstva, pri čemu i koža naporno radi: spomenimo samo svakodnevno tuširanje vrućom vodom i prirodno trenje, dok su žene koje vježbaju na otvorenom izložene i onečišćenju i vremenskim (ne)prilikama. Sve to može oslabjeti i ogrubjeti kožu te izazvati suhoću.
Kako bi vaša koža pratila pozitivne promjene u formi, hidratacija nije dovoljna. Potrebna joj je ciljana njega koja će učinkovito odgovoriti na pojačane zahtjeve tijekom vježbanja.  

VI TRENIRATE, MI USAVRŠAVAMOŽeleći razviti formulaciju za njegu kože namijenjenu specifičnim potrebama žena koje aktivno treniraju, Biotherm je ostvario suradnju s dr. Veronique Lebar, liječnicom sportske medicine s više od dvadeset godina iskustva na području sportske medicine, kozmetologije i prehrane.
Zajedno smo došli do novih saznanja vezanih uz biologiju i određeni stil života, kako bismo odgovorili na izazove s kojima se suočava koža tijekom vježbanja. Skin Fitness smo testirali na ženama koje se aktivno bave sportom oko tri sata tjedno, a rezultati pokazuju da koži pruža intenzivnu hidrataciju i dubinsko čišćenje te djeluje umirujuće i obnavljajuće.

#SAZNANJE: GENERACIJA KOJA SE NE TUŠIRA ODMAH NAKON VJEŽBANJA. 
Saznanje: žene nerado koriste tuševe u studijima za vježbanje.
Činjenica: odgađanje tuširanja utječe na kožu.
Kombinacija znoja, naslaga soli i bakterija taloži se na tijelu, začepljujući pore, a često se javlja i crvenilo i iritacije. 

VELIKA KOLIČINA ZNOJA. POTREBA ZA DUBINSKIM ČIŠĆENJEM. 
Rješenje: pjena SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam

FORMULA KOJA INTENZIVNO ENERGIZIRA KOŽU

SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam
Aktivni sastojci potiču eksfolijaciju: koncentrirana mješavina pet biljnih ekstrakata – borovnice, šećerne trske, šećernog javora, naranče i limuna, bogatih AHA kiselinama za učinkovito uklanjanje mrtvih stanica s kože, koja je nakon tuširanja meka i čista.

Tu su i energetski aktivni sastojci: ekstrakt alge spiruline, s visokim udjelom esencijalnih hranjivih tvari i bjelančevina koje su potrebne tijelu.

NOVO TIJELO, NOVA KOŽA

Uklanjanje znoja sada je još zabavnije i učinkovitije. 
Delikatna i prozračna pjena otkriva glatku i očišćenu kožu koja diše. I pritom je ne isušuje, što je izrazito važno aktivnim ženama koje se češće tuširaju. Dovoljno je nježna za svakodnevnu upotrebu. 

96% sportašica  je izjavilo da proizvod ne isušuje kožu.
92% sportašica  je izjavilo da proizvod pruža osjećaj uistinu čiste kože. 

Pročitaj više o: EAU RELAX by BIOTHERM​

Povezane teme: stil, njega , trend , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koji će napraviti boom u 2022. godini!

Tijekom 2021. godine neki makeup trendovi su bili toliko zanimljivi da ih prenosimo i u ovu godinu, plus, dodajemo još nekoliko potpuno otkačenih novi...