SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam

Formuliran na temelju aktivnih sastojaka, pruža intenzivnu hidrataciju, uklanja nečistoće i djeluje obnavljajuće – sve što je koži potrebno nakon vježbanja.  

TIJELO U ODLIČNOJ FORMI I PREKRASNA KOŽA

MORATE SE POTRUDITI KAKO BISTE TO POSTIGLI. 

Uz uobičajeni raspored treninga dvaput tjedno (tj. oko tri sata), žena koja odlazi u teretanu, na bazen ili u dvoranu za vježbanje povezana je sa svojim tijelom, pa tako i s kožom.
Sa svakim se treningom poboljšava forma i raste osjećaj zadovoljstva, pri čemu i koža naporno radi: spomenimo samo svakodnevno tuširanje vrućom vodom i prirodno trenje, dok su žene koje vježbaju na otvorenom izložene i onečišćenju i vremenskim (ne)prilikama. Sve to može oslabjeti i ogrubjeti kožu te izazvati suhoću.
Kako bi vaša koža pratila pozitivne promjene u formi, hidratacija nije dovoljna. Potrebna joj je ciljana njega koja će učinkovito odgovoriti na pojačane zahtjeve tijekom vježbanja.  

VI TRENIRATE, MI USAVRŠAVAMO

SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam

Želeći razviti formulaciju za njegu kože namijenjenu specifičnim potrebama žena koje aktivno treniraju, Biotherm je ostvario suradnju s dr. Veronique Lebar, liječnicom sportske medicine s više od dvadeset godina iskustva na području sportske medicine, kozmetologije i prehrane.
Zajedno smo došli do novih saznanja vezanih uz biologiju i određeni stil života, kako bismo odgovorili na izazove s kojima se suočava koža tijekom vježbanja. Skin Fitness smo testirali na ženama koje se aktivno bave sportom oko tri sata tjedno, a rezultati pokazuju da koži pruža intenzivnu hidrataciju i dubinsko čišćenje te djeluje umirujuće i obnavljajuće.

#SAZNANJE: GENERACIJA KOJA SE NE TUŠIRA ODMAH NAKON VJEŽBANJA. 
Saznanje: žene nerado koriste tuševe u studijima za vježbanje.
Činjenica: odgađanje tuširanja utječe na kožu.
Kombinacija znoja, naslaga soli i bakterija taloži se na tijelu, začepljujući pore, a često se javlja i crvenilo i iritacije. 

VELIKA KOLIČINA ZNOJA. POTREBA ZA DUBINSKIM ČIŠĆENJEM. 
Rješenje: pjena SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam

FORMULA KOJA INTENZIVNO ENERGIZIRA KOŽU

SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam
Aktivni sastojci potiču eksfolijaciju: koncentrirana mješavina pet biljnih ekstrakata – borovnice, šećerne trske, šećernog javora, naranče i limuna, bogatih AHA kiselinama za učinkovito uklanjanje mrtvih stanica s kože, koja je nakon tuširanja meka i čista.

Tu su i energetski aktivni sastojci: ekstrakt alge spiruline, s visokim udjelom esencijalnih hranjivih tvari i bjelančevina koje su potrebne tijelu.

NOVO TIJELO, NOVA KOŽA

Uklanjanje znoja sada je još zabavnije i učinkovitije. 
Delikatna i prozračna pjena otkriva glatku i očišćenu kožu koja diše. I pritom je ne isušuje, što je izrazito važno aktivnim ženama koje se češće tuširaju. Dovoljno je nježna za svakodnevnu upotrebu. 

96% sportašica  je izjavilo da proizvod ne isušuje kožu.
92% sportašica  je izjavilo da proizvod pruža osjećaj uistinu čiste kože. 

Pročitaj više o: EAU RELAX by BIOTHERM​

Povezane teme: stil, njega , trend , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maske za lice: Zašto ih trebamo koristiti?

Često zaboravimo u svoju beauty rutinu uvrstiti i maske za lice, a one uglavnom sadrže vrlo koncentrirane aktivne sastojke koji pružaju benefite tvojo...