SKY di Gioia by Giorgio Armani

Voda, zrak i sunce = SKY di Gioia

SKY di Gioia by Giorgio Armani


Mirisni trag ispunjen radošću. Parfem ACQUA di Gioia, predstavljen 2010., nalik je na elegantnu mirisnu erupciju posvećenu prirodi i vodi, samom izvoru života. Potom su uslijedila dva nova mirisa, prožeti emocijama i radosnom snagom dvaju elemenata: AIR di Gioia i SUN di Gioia.

Voda, zrak i sunce... tri snažna elementa neukroćene prirode sada su utkana u novi jedinstveni miris – ove se godine kolekcija širi na beskrajan prostor snova: SKY di Gioia.

SKY di Gioia očaravajuće je iskustvo uronjeno u viziju ljepote i mirisne note koje stvaraju osjećaj spokoja i sreće … baš poput zore koja nas uvijek iznova privlači nježnom ružičastom svjetlošću koja se prelijeva iznad mora. To je i poruka nade: početak svakog dana donosi beskrajne nove mogućnosti, a svaka zora donosi dašak optimizma.

Ženstvena harmonija

Kreatorica parfema Marie Salamagne (iz parfemske kuće Firmenich) koristila je prokušane tehnike za kreiranje rosne svježine stolisne ruže u srcu parfema SKY di Gioia. Zatim mu je dodala iskričavi duo gornjih voćnih nota: sočan i svježi liči koji u skladnom akordu s prozračnom zelenom kruškom oduševljava poput iznenadne zrake sunca. Na ružu se naslanja baršunasta raskoš božura, otkrivajući kapljice svježe i pomalo slankaste molekule Transluzone.

Raskošan i podatan konkret stolisne ruže obrađen je na tradicionalan način kako bi se dodatno naglasila njegova suptilnost, nježna i krhka poput pupoljka. Donje note prožima bijeli mošus Helvétolide, naglašavajući note pupoljka crnog ribiza i lista kupine te stvarajući radosnu, ženstvenu harmoniju.

„Fasciniran sam zorom, neprestanim izmjenama boja i beskrajnim kontrastima svjetlosti i sjene.” Giorgio Armani

Okrugla i glatka bočica

SKY di Gioia by Giorgio Armani


Okrugla i glatka poput oblutka, bočica mirisa SKY di Gioia nadahnuta je iznimnom paletom boja zore na Mediteranu: nježna blijedoružičasta nijansa postupno prelazi u svjetlost koja se odražava u staklu. Čep je u nešto intenzivnijoj ružičastoj nijansi ličija. 

Zaštitno lice linije mirisa Gioia mađarski je model Barbara Palvin. Ova Armanijeva ambasadorica od 2015. svojom pojavom krasi sve promotivne kampanje. Portret njezinog lica izrađen je u crno-bijeloj tehnici s vrlo suptilnim daškom ružičaste, koja odražava istinsku nježnost i snovitu prirodu mirisa SKY di Gioia.   

Pročitaj više o: Power Fabric by Giorgio Armani

Povezane teme: poznati , parfem , toaletna voda , trend , stil , moda , proljeće, Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend s TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama? ,,Siren Eyes ’’ je novi trend s TikTok-a koji ćeš obožavati...