Smoky eye u dnevnoj varijanti

Istaknite oči​ 

Ove sezone smoky eye je ponovo aktualan. Ne samo što je ova tehnika šminkanja očiju vrlo laka za postizanje željenog efekta, nego i na tržištu postoji široka paleta proizvoda koji nam olakšavaju izbor i sam proces šminkanja.

Smeđe i bež nijanse 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Za početak, ni ne pomišljajte na crne i sive nijanse sjenila. Ovog proljeća one padaju u drugi plan, a njihovo mjesto zauzimaju smeđe i bež nijanse. One su savršen izbor za dnevnu varijantu smoky eye šminke, zato što nisu  „teške“ poput tamnijih nijansi.

Smeđe nijanse sjenila na kapcima omekšavaju pogled, a dobro nanijete preko cijelog kapka dodatno otvaraju oko i produbljuju pogled.

Smoky eye daje cjelokupnom izgledu onu dozu seksepila i privlačnosti koja često nedostaje jednostavnom dnevnom look-u. S druge strane, kako biste postigle savršen dnevni smoky eye neće vam trebati puno vremena zato što ne zahtijeva veliku preciznost kao za večernju varijantu, u kojoj dominiraju tamniji tonovi. Iznenadit ćete se lakoćom postizanja ovakvog izgleda.

Eksperimentirajte 

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 


Ako su vam dosadila sjenila u ovim nijansama, slobodno eksperimentirajte i probajte neku od sljedećih nijansi – nijansu breskeve, ružičastu ili čak crvenkastu nijansu.

Slažemo se da ove nijanse ne stoje jednako dobro svim djevojkama, ali ako vama pristaju – samo naprijed, budite zvijezda dana! Nijanse poput ružičaste i crvene su kao stvorene za trenutke u kojima želite istaknuti svoju osobnost.

Pročitaj više o: Make-up savjeti za osjetljive oči​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Palette - Nude

  • Maybelline New York 24 Karat - Nudes

Povezane teme: šminka, poznati, stil, dnevna šminka, sjenila za oči , oči , trend , dnevna šminka , stil , moda , nude , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li spremna za trendy proljetni makeup u plavim nijansama?

Zaboravi na dosadne boje, jer su ovog proljeća u fokusu plave nijanse. Evo kako se našminkati, a pritom pratiti trendove sezone...