Sva izdanja Kristina Šalinović

Atraktivna Splićanka, Kristina Šalinović jedna je od naših najuspješnijih manekenki. Ova visoka i markantna djevojka prije par godine plasirala se među top-50 najtraženijih svjetskih manekenki, a više puta proglašena je i jednom od najbolje odjevenih hrvatica. Obožava uličnu modu, odlično kombinira elegantne i sportske komade, a uz to obožava mijenjati boju kose, jer kako kaže, život je prekratak za dosadnu boju.

Kristina, koja je inače po struci frizerka, prošlo je ljeto počela eksperimentirati s bojama na svojoj kosi. Među prvim bojama odlučila se za sivu koja je postala apsolutni hit među urbanim ljubiteljicama mode. Iako je donedavno vezana uz neuredan izgled, danas postaje najpoželjniji modni dodatak koji voli sve više žena.

 

Bojenje kose u sve nijanse duginih boja postao je pravi hit među zvijezdama, a isprobala ga je i mlada Kristina. Kombinacije širokog spektra boja dopušta kreativnost, pogotovo kad su smisleno i umjetnički odabrane. Bojenje kose u više boja ekstravagantan je način izražavanja koji Kristini daje priliku za moderan umjetnički i jedinstven stil.

 

Još od srednje škole htjela je isprobati sve boje, a da ju uveseljava živa i šarena kosa dokaz su njezine fotografije koje dijeli na svom Instagramu. Kristina je isprobala i ružičastu boju kose koja krije potpuno novi i moderni stil , a idealna je za sve one koji žele izgledati posebno i istaknuti se u većini.

 

Nakon svih boja, Kristina se vratila svojoj prepoznatljivoj crnoj boji kose. Crna boja je snažna i elegantna, a najbolje pristaje ženama koje već prirodno imaju tamniju kosu.

Često bojanje kose može izazvati vidljiva oštećenja i suhoću kose zbog čega je nužno koristiti maske i ulja kako bi kosa bila hidratizirana i nahranjena.

Povezane teme: poznati, stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Ena Luna u taxi izazovu

U makeup koferu je sačekao ruž za usne u nekoliko različitih nijansi uz pomoć kojih je morala kreirati kompletan makeup look. Pogledaj kako se Ena Lun...