Tamni ruž na tri načina

Vrlo je važno pravilno pripremiti usne, odabrati pravu nijansu i prilagoditi cjelokupan make up, jer u suprotnom od tamnih ruževa možete imati više štete nego koristi.Hladnije razdoblje idealno je za eksperimentiranje s tamnijim i neuobičajenijim nijansama zato što i boja odjeće uz koju ih nosimo omogućuje tamnim tonovima da dođu do izražaja, za razliku od jarkih ljetnih komada koji traže neutralniji i nježnijmi make up. Ove ruževe nosite u večernjim prilikama ili za buntovne i odvažne dnevne kombinacije. Kako biste ga što urednije nanijeli i izbjegli zamrljane linije, predlažemo da ruž nanesete kistom i obrubite olovkom u istoj nijansi kako biste osigurali da ostane unutar linije usana. I poznate domaće dame osvojila je ova nijansa koju svaka od njih kombinira na svoj način.

#1  Lana Jurčević

 

Pjevačica Lana Jurčević casual kombinaciju podigla je tamnim ružem. Neobične i upečatljive trašerice kombinirala je na bijelu košulju, elegantni šeširić, a na usnama je nosila tamno ljubičastu nijansu koja joj pristaje savršeno.

#2 Tatjana Jurić

 

Lijepa voditeljica Tatjana Jurić haljinicu zvonolikih rukava i valove u kosi upotpunila je tamno crvenom nijansom ruža.

Pročitaj više o: 5 trikova da ruž uvijek ostane na svom mjestu

#3 Ivana Vrdoljak Vanna

 

Ivana Vrdoljak Vanna crnu haljinicu i dimenzionalnu ogrlicu kombinirala je s tamno ljubičastim ružem i tako naizgled običnu kombinaciju učinila posebnom i upečatljivom.

Pročitaj više o: Smeđi tonovi za savršeni jesenski make up 

Registrirajte se / Prijavite se