Taylor Hill vs. Lily Collins

Dvije mlade i lijepe ambasadorice beauty brenda Lancôme zrače svaka na svoj način. Dok Taylor Hill razoružava ljupkim a zavodljivim izgledom svijetlih očiju i jamicama na obrazima, Lily Collins igra na kartu nestašne ljepotice vatrene kose i prodornog pogleda.

Najnovije lice kuće Lancôme, Taylor Hill za CDFA Fashion dodjelu nagrada odabrala je izuzetno ženstvenu dugu haljinu cvjetnog uzorka, uz potpuno prirodan make-up i frizuru. Rumenilo u boji marelice dalo joj je svježinu, a maskara naglasila lijepe oči mlade manekenke, čija karijera ubrzano napreduje!

Glumica i ambasadorica kuće Lancôme, Lily Collins, na događaju koji je upriličio Sony Pictures TV nosila je malu crnu haljinu, u zanimljivoj dizajnerskoj izvedbi – lepršava s čipkastim intervencijama. Naglašene oči i obrve upotpunile su ovaj look, dok je vatreno crvena kosa cijeloj kombinaciji dala smisao.

Za koje bi se izdanje ti prije odlučila? Romantični anđeo ili nestašna vražica?

 

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Juicy Shaker Lip Oil Lancôme

  • Grandiose Extreme Lancôme

  • Grandiose Liner Lancôme

Povezane teme: usne, maskara, poznati , večernja šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodootporna šminka: veliki ljetni vodič

Problem rastopljenog makeup-a rješava se puno prije nego što on postane problem. Jednostavno, vodootporna šminka je jedino rješenje...