Teint idole ultra wear Custom glow drops - kapljice sjaja baš po vašoj mjeri

teint idole

Teint idole ultra wear –   Moć makeupa u vašim je rukama

Teint Idole Ultra Wear zlatni je standard tekućih podloga posljednjih dvadeset godina: osnažuje samopouzdanje žena, stavljajući transformacijsku moć makeupa u njihove ruke. Kreiran je kao odgovor na očekivanja koja se stalno mijenjaju, s vremenom se pretvorivši u liniju podloga idealnih za kreiranje bilo kojeg željenog izgleda u samo nekoliko minuta - kako bi osobnost svake žene mogla doći do punog izražaja.

Nakon što je 2017. lansirao Teint Idole Ultra Wear Stick, Lancôme pomiče granice posebnim izdanjem iznimno sjajnih tekućih highlightera u 4 nijanse, Custom Glow Drops. Ovi svestrani proizvodi s visokom koncentracijom biserastih pigmenata kreirani su, kao i ostatak linije Teint Idole Ultra Wear, kako bi žene mogle izraziti baš sve aspekte svoje osobnosti! #Makeupismypower

Custom glow drops Lancome vam omogućuje da zablistate baš onako kao želite

Kako ćete to postići? Na dva načina! Želite li relativno prirodan, pomalo osunčan izgled tena, pomiješajte kap nijanse Custom Glow Drop s podlogom. Za upečatljiviji učinak, kap proizvoda nanesite izravno na kožu i kreirajte željeni izgled, istaknite i/ili oblikujte konture lica za elegantan i odvažan finiš... Svakodnevno možete unositi nove elemente u svoju rutinu nanošenja podloge.

Moto: zablistajte baš onako kako želite!

Četiri nijanse, bezbrojne mogućnosti

- Kako biste osvijetlili ten osvježavajućom iskrom, Champagne Glow je pravi izbor! Umiješajte kap u podlogu koju koristite za prirodan, suptilan sjaj ili je nanesite izravno na vrhove jagodica, sredinu nosa i na luk usana za efekt strobinga.

- Želite li nježno naglasiti konture lica i uljepšati ten toplim sjajem, posegnite za nijansom Rose Glow. Umiješajte kap u podlogu koju koristite kako biste osvježili izgled kože i podarili joj zdrav, ružičasti sjaj. Imate li tamniju kožu, Rose Glow možete koristiti kao highlighter kako biste suptilno definirali crte lica.

- Želite li obasjati lice toplim zrakama svjetlosti, Golden Glow daje najbolje rezultate. Umiješajte kap u podlogu koju koristite kako biste dobili osunčan izgled, a ako imate maslinastu ili tamniju put koristite je kao highlighter – učinak je zajamčen!

- Kako biste konturirali lice i zasjali punim sjajem, Bronze Glow je upravo ono što vam treba! Žene tamnije kože mogu je pomiješati s podlogom koju koriste kako bi osvijetlile ten, dok će onima sa svjetlijom kožom biti savršen izbor za kreiranje suptilnih i profinjenih kontura.

Lupita Nyong'o i Taylor Hill poziraju za Teint Idole Ultra Wear

Opuštene i samopouzdane, glumica Lupita Nyong'o i top model Taylor Hill odišu energijom i blistavom, inspirativnom ljepotom. Koji je njihov moto? #Makeupismypower

Pročitajte više o: TEINT IDOLE ULTRA WEAR by LANCÔME

Povezane teme: Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lancôme piše novo poglavlje o osnaživanju žena: Idôle, miris budućnosti

Već više od 80 godina, Lancôme je sinonim za ljepotu, i to s jedinstvenim francuskim stilom, a od ovog ljeta iz ovog poznatog brenda dolazi nam jedins...