Tekući puder koji briše granicu između tebe i tvog tena!

L'Oréal Paris True Match je već dugi niz godina neizostavni makeup proizvod mnogih žena širom svijeta. Jesu li žene zaljubljene u njegovu lakoću stapanja s tenom, prirodni završni efekt, veliki izbor nijansi dostupnih na tržištu ili nešto drugo? Odlučili smo otkriti priču iza True Match proizvoda.

Njega kao vodilja

Njega je uvijek bila dio True Match proizvoda, ali su kreatori ove makeup franšize otišli korak dalje i stvorili formulu tekućeg pudera koja poboljšava kvalitetu kože za 2 tjedna*, korektor s kremom za područje oko očiju, obogaćen poznatim sastojkom za njegu kože – hijaluronskom kiselinom, kao i kompaktni puder.

Poznato je da je hijaluronska kiselina među omiljenim beauty sastojcima za njegu kože. U pitanju je sastojak prirodno prisutan u našoj koži, poznat po izuzetnom svojstvu hidratacije čime doprinosi čvrstoći i volumenu kože.

Tekući puder koji briše granicu između tebe i tvog tena!

Fotografija nije obrađena

Njegujuća formula L’Oréal Paris True Match tekućeg pudera

Kad su u pitanju karakteristike True Match tekućeg pudera, mi obožavamo njegovu njegujuću formulu i benefite koje pruža koži. Na koji način? Pa, njegova formula se sastoji od čak 80% hidratantne njege i finih pigmenata, koji će ujednačiti tvoj ten i prikriti nesavršenosti. Formula je obogaćena i hijaluronskom kiselinom što nikako ne treba ignorirati!

Odabir odgovarajuće nijanse

Nije dovoljno samo uskladiti boju pudera s bojom tena, već treba izabrati i puder koji odgovara tvom tipu kože. Ovo i nije toliki problem ako je tvoja koža mješovita, međutim, ako imaš masnu ili suhu kožu, to je već obavezna stavka o kojoj moraš voditi računa kad kupuješ tekući puder.

Zato nam se i sviđa True Match puder, jer odgovara svakom tipu kože, pa i osjetljivoj. Znaj da je True Match dostupan u 12 različitih nijansi koje možeš pronaći u prodaji. Mi ti preporučujemo laganu šetnju do najbliže drogerije i test-probu svake od nijansi na koži prije konačne kupovine.

L’Oréal Paris True Match korektor s kremom za područje oko očiju

Predio oko očiju je dio lica na kojem nam se prvo ocrtavaju umor i bore, tako da njemu uvijek moramo poklanjati više pažnje. Međutim, kako u brzoj svakodnevici preskačemo njegovanje ovog dijela, tragamo za proizvodom koji i prekriva i njeguje, a brzo i lako se nanosi u posljednjim koracima šminkanja. Zato nam je drago što postoji proizvod koji zadovoljava sve ove kriterije.

Savršen spoj njege i korekcije možeš pronaći u baš ovom proizvodu koji je korektor i njega u jednom. Radi se o True Match korektoru s kremom za područje oko očiju, koji je također obogaćen hijaluronskom kiselinom. On pruža blistavost koži i njeguje područje oko očiju, dok ujedno umanjuje vidljivost finih linija.** Uz njega ćeš uvijek izgledati naspavano i bez brige odgađati alarm do posljednjeg trenutka. Što se nas tiče, može!

L’Oréal Paris True match kompaktni puder

Na kraju, predstavljamo još jednog člana True Match obitelji. Riječ je o kompaktnom puderu, koji je među ženama često zapostavljen (čitaj: zaista ne bi trebalo biti tako), a predstavlja vrijedan dodatak svake makeup rutine. Ovaj kompaktni puder je specifičan, jer oponaša teksturu kože, te ona postaje vidljivo glatka i potpuno ujednačena. Njegova izuzetno fina, lagana i nježna tekstura pružit će savršeno prirodan finish na tvojoj koži i učiniti da tvoj makeup izgleda besprijekorno.

Bitno je osjećati se dobro u svojoj koži!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Stavljamo veliki uskličnik na kraju ovog podnaslova! Zašto? Jer smatramo da osim svih benefita koje pruža, žene širom svijeta obožavaju L’Oréal Paris True Match proizvode upravo iz ovog razloga – oni omogućavaju da koračamo sa samopouzdanjem, iskažemo svoje pravo JA i da se zaista lijepo osjećamo u svojoj koži. Naposljetku, to je i najvažnije.

*Kozmeto-klinička studija, 42 žene, nakon 2 tjedna

** Klinički test na 43 ispitanika nakon 8 tjedana

Pročitaj još: Makeover makeup toaletne torbice: must-have šminka za jesen

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match 6N Honey

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 5W Golden Sand

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 4.D/4.W

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 2C Rose Vanilla

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 1,5.N

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 3-5 N

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 1-2 D

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 1-2 R

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder , korektor, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složit ćete se da je izbor velik, zato smo tu kako bi vam suzili izbor i dali prijedlog za pudere ...