Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Ne znamo za tebe, ali kad Tik Tok zabruji o novim trendovima, pogotovo onim iz beauty svijeta, mi smo uvijek među prvima u redu za isprobati ih. Ništa drugačije nismo reagirali ni kad se pokrenuo hype oko nove maskare branda Maybelline New York, koja je vrlo brzo postala viralna na spomenutoj društvenoj mreži. Odmah nam je bilo jasno da želimo što prije probati maskaru o kojoj bruji Tik Tok i podijeliti naše dojmove s tobom.

2 u 1: Beskrajna dužina i pun volumen trepavica

Ono što većina djevojaka očekuje od jedne maskare je da njihove trepavice izgledaju gušće i duže. Kako bi se to ostvarilo, često kombiniramo više različitih maskara ili u pomoć „dozovemo“ uvijač za trepavice. Međutim, brand Maybelline New York je prepoznao ovaj problem i razvio Lash Sensational Sky High maskaru, koja je uspjela ispuniti oba kriterija i osigurati pun volumen i beskrajnu dužinu za senzacionalne trepavice iz svakog kuta.

Na prvi pogled: Trendy pakiranje

Već na prvi pogled (a i dodir), zaključili smo da je Lash Sensational Sky High maskara nešto potpuno drugačije od onoga na što smo do sada navikli. Njeno moderno pakiranje rose gold nijanse s istaknutim sjajnim elementima slova koja ispisuju „Sky High“, u isto vrijeme odiše luksuzom i stilom. Međutim, ipak nas je više zanimalo što se to krije unutar ovog trendy pakiranja.

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Wow efekt: Senzacionalne trepavice iz svakog kuta

Pažnju nam je odmah privukla i savitljiva Flex Tower četkica – posebna Maybelline New York četkica koja dopire od korijena do vrha svake trepavice, čineći ih beskrajno dugima. Ako i ti želiš postići efekt senzacionalnih trepavica iz svakog kuta, pažljivo približi četkicu maskare korijenu trepavica i detaljno prijeđi preko njih do samog vrha. Primijetit ćeš da Flex Tower četkica daje volumen i izdužuje svaku trepavicu pojedinačno. Iako je razlika vidljiva nakon samo jednog sloja, slobodno nanesi i dodatni sloj maskare za ekstremnu dužinu i pun volumen.

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Inovacija: Formula obogaćena ekstraktom bambusa

Lash Sensational Sky High maskara je jedinstvena i po svojoj posebnoj formuli obogaćenoj ekstraktom bambusa, zahvaljujući kojoj će tvoje trepavice dostići potpuno drugu razinu, postati beskrajno duge i guste, i to bez osjećaja težine na njima. Njena savitljiva četkica koja dopire do svake trepavice u kombinaciji s posebnom formulom, učinit će da se uz malo truda osjećaš zanosno i moćno.

Je li Sky High s razlogom “najviralnija” Tik Tok maskara?

Da, prema našem skromnom mišljenju, je! Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je stvorena za urbane djevojke i žene koje su stalno u pokretu, prate trendove i ne boje se biti primijećene. Zato nas ni ne čudi što je baš ona postala maskara o kojoj bruji Tik Tok. Uz to, Sky High je dokaz da je moguće imati sve što poželimo – u ovom slučaju senzacionalne i beskrajno duge trepavice iz baš svakog kuta!

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik TokZato ako već nisi, vrijeme je da je probaš! Čekamo tvoje dojmove u komentarima!

Pročitaj još: Otkrivamo: zašto je Skin Icing glavna tema na TikTok-u

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči , trend , Maybelline New York, Primer za oči, Sky High, Sky High maskara

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga svijeta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Možeš li im to pročitati iz pogleda?...