Trendy boje za 2017.godinu

Roza


Roza boja se doskora uglavnom vezala za ruževe i rumenila kojima smo naglašavali strukturu lica, a ove godine svijetski vizažisti odlučili su potpuno promijeniti naše shvaćanje ove boje.

Roza boja će se ove godine naći kako na usnama i obrazima, tako i na kapcima. Ova boja sa svim svojim nijansama je aposlutni hit kada su sjenila za oči u pitanju.

Ona osvježavaju i otvaraju pogled, te nose dozu lijepog raspoloženja kojeg smo, moramo priznati, svi itekako željni. 

Plava


Plava je boja prelijepih noći obasjanih mjesečinom. Bez sumnje ne spada među boje na koje smo navikli u svom svakodnevnom šminkanju.  Ali, isto tako bez sumnje dobro znamo da se sve mijenja pa tako i trendovi u šminkanju po kojima je plava – nova crna.

To je osnovna boja tuša za oči, sjenila i ruževa za ovu godinu. Možemo slobodno reći kako je upravo plava boja ona nota kategoričnosti i jačine koja je nedostajala paleti boja za svakodnevnu šminku.

Plava boja i njene nijanse će svakako obilježiti 2017. godinu. 

Žuta


Već nam je jasno da 2017. godina neće biti dosadna. Njenom koloritu će svakako doprinijeti još jedna boja koja zasigurno osvaja srca žena diljem svijeta. Žuta – boja sunca je novo hrabro rješenje za šminkanje očiju.

Može se reći da žuta polako preuzima prvo mjesto u trendovima za ovu godinu. Nanesite žuto sjenilo u unutarnje kutove oka, ili pomoću aplikatora našminkajte cijeli kapak i prenesite ljepotu sunca i sunčanog dana na svoje oči.

U spoju s rozim ružem za usne, koji ne izlazi iz mode, potpuno ste spremne za sve što vam proljeće donosi. 

Pročitaj više o: Igra boja​
 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Loreal Color Riche Lombre Pure

  • L'Oreal Paris Color Riche La Palette

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, stil, tuš, sjenila za oči , oči , usne , trend , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za njegovane ruke tijekom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći, pa su sklone sušenju i perutanju. One su vrlo često u kontaktu s vodom izložene raznim sapunima i deterdžentima k...