Tuš za oči za party look

Kad pomislimo na tuš za oči, pomislimo na žene koje vole klasični stil – elegantnu i smjernu odjeću. One nikad ne pristaju na kompromise u odijevanju i uvijek pažljivo biraju frizuru za svaku prigodu. 

Tako je tuš za oči danas neizostavni dio party look-a moderne djevojke – djevojke koja voli biti u centru pozornosti i koja, iako ne nosi malu crnu haljinu, nego traperice - plijeni svojom pojavom. 

Ako se prepoznajete u ovome, za vas imamo nekoliko savjeta za savršen party look:

1. Istaknite donji kapak

 

 


Tuš za oči nije rezerviran samo za gornje kapke. Eksperimentirajte i nanesite tanku liniju na donji kapak. Možete ih spojiti u kutu oka, ili čak ostaviti gornju i donju liniju razdvojenim. Ovaj zanimljivi efekt na vašim očima će sigurno privući pozornost.

2. Boje su vaš saveznik

 

 


Crni tuš za oči zamijenili su oni u boji, i to nam dokazuju i vizažisti koji su ovom proizvodu dali sasvim novu čar. Žuta, crvena, plava, zelena – ove sezone možete naći tuševe u svim ovim bojama.

Odaberite onaj pravi i pretvorit ćete party u nezaboravne uspomene. 

3. Bitna je dužina linije


Svi već vrlo dobro znamo kako je teško nanijeti tanku liniju tuša. Međutim, tanka i precizno nanijeta linija vam nije od koristi za vaš party look. Debela linija je ono što će oku dati seksi izgled, a vas pretvoriti u zavodnicu.

Ne brinite za pogreške pri nanošenju tuša - pretvorite ih u svoje prednosti!

Pročitaj više o: Orange make-up look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Super Liner perfect slim

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Black

Povezane teme: šminka, stil, večernja šminka, šminka za posebne prigode , oči , trend , večernja šminka , moda , tuš za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš se našminkati kod kuće, a da to izgleda kao da te šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih se trebaš pridržavati i uspjeh je zagarantira...