Ukradi stil Ane Radišić

Lijepa  Ana Radišić prava je svestrana cura. Osim što radi kao voditeljica na TV postaji Croatian Music Channel, studira pravo i strastvena je zaljubljenica u trčanje, koja u nogama ima velik broj utrka i polumaraton. Gdje god da se pojavi osvaja svojim širokim osmijehom i modnim ukusom. Iako je većinom u haljinicama, za Elle dodjelu nagrada odlučila se za malo drugačiju odjevnu kombinaciju dizajnera Ivana Alduka.

 

Tako smo je ovoga puta imali prilike vidjeti u hlačama koje je kombinirala na čipkanu majicu koja je bila ukrašena mašnom na prednjoj strani. Cijelu kombinaciju upotpunila je elegantnom frizurom koju je obilikovala u punđicu dok je jedan pramen oblikovan u valove, elegantno padao niz njezino lice.
Kao i inače, sa make upom nije pretjerivala pa su tako njezinim licem dominirale pastelne nijanse i svijetli ruž koji je odlično pristajao uz cijelu kombinaciju. Ana je i ovoga puta pokazala da je prava ljepotica kojoj su širok osmijeh, pomalo make upa i odlična odjevna kombinacija dovoljni da zablista u punom smislu te riječi.

Pročitaj više o: Beauty-hit: lice u boji lavande

Povezane teme: šminka, lice, poznati

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zaštiti svoju kožu tijekom zime?

Većina ljudi zimi izbjegava na svoju kožu nanositi kreme sa zaštitnim faktorom tijekom hladnih dana, ali vjerujte nam na riječ, radite pogrešnu stvar...