Ukradi stil Ane Radišić

Lijepa  Ana Radišić prava je svestrana cura. Osim što radi kao voditeljica na TV postaji Croatian Music Channel, studira pravo i strastvena je zaljubljenica u trčanje, koja u nogama ima velik broj utrka i polumaraton. Gdje god da se pojavi osvaja svojim širokim osmijehom i modnim ukusom. Iako je većinom u haljinicama, za Elle dodjelu nagrada odlučila se za malo drugačiju odjevnu kombinaciju dizajnera Ivana Alduka.

 

Tako smo je ovoga puta imali prilike vidjeti u hlačama koje je kombinirala na čipkanu majicu koja je bila ukrašena mašnom na prednjoj strani. Cijelu kombinaciju upotpunila je elegantnom frizurom koju je obilikovala u punđicu dok je jedan pramen oblikovan u valove, elegantno padao niz njezino lice.
Kao i inače, sa make upom nije pretjerivala pa su tako njezinim licem dominirale pastelne nijanse i svijetli ruž koji je odlično pristajao uz cijelu kombinaciju. Ana je i ovoga puta pokazala da je prava ljepotica kojoj su širok osmijeh, pomalo make upa i odlična odjevna kombinacija dovoljni da zablista u punom smislu te riječi.

Pročitaj više o: Beauty-hit: lice u boji lavande

Povezane teme: šminka, lice, poznati

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

TikTok i Instagram beauty trendovi: što je trenutno aktualno na društvenim mrežama?

Ovo su TikTok i Instagram trendovi koje ćeš voljeti ovog ljeta...