Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Bez obzira na talent glazbenika, ni jedan orkestar neće odsvirati besprijekornu simfoniju dok ispred njega ne stane dirigent. Tako je i u šminkanju. Bez obzira jesi li se odlučila za dnevni ili večernji make-up, onaj za svečane prilike, cat eye ili smokey eye look, savršenstvo ćeš postići tek kada na trepavice staviš njezino veličanstvo – maskaru. Nažalost, taj zadnji korak ne ispadne uvijek očaravajući kao što priželjkuješ i baš zbog toga ti se ponekad čini da su besprijekorne trepavice samo mit ili marketinški trik. Ali sada je tu Unlimited maskara, tvoja dirigentska palica koja će svaki neuspjeh pretvoriti u pobjedu!

Unlimited maskara može sve

Većina nas u svojim kozmetičkim torbicama ima L’Oréal maskare. Iznova im se rado vraćamo, a razloga za to ima na pretek. Želiš duže trepavice - nema problema! Gušće? Opet, nema problema! Potrebna ti je vodootporna maskara? Ni to nije problem! Pa, što onda nedostaje ovom popisu? Odgovor je jednostavan – nedostaje formula koja će istovremeno postići efekt podignutih, uvijenih i izduženih trepavica. I to je tek početak...

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Igra bez granica

Ako ti je dosadila srednjovjekovna sprava za mučenje u obliku uvijača za trepavice ili ne voliš stavljati umjetne trepavice, ne brini! Novo make-up poglavlje upravo počinje i na našu veliku radost - ne poznaje granice. Četkica s dva položaja čini čuda pa će svaka dlačica, čak i ona najsitnija i najnepristupačnija, biti uvijena, produžena i maksimalno naglašena neodoljivim i nikad tamnijim crnim pigmentom.

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Šminkanje očiju postat će puno brže jer je tekstura lako razmaziva i jednostavno klizi prilikom nanošenja. Osim toga, preciznost četkice jamči da se boja neće preslikavati na kapke pa možeš zaboraviti na iritantno čišćenje razmazane boje i gubljenje dragocjenog vremena. Polimeri koji obavijaju trepavice osiguravaju definiciju i postojanost pa ćeš u svakom trenutku izgledati kao da si upravo izašla iz salona ljepote. Unlimited maskara u tvoju dnevnu rutinu unosi elemente profesionalnog šminkanja i zato joj nema premca.

Dvostruka četkica kao čarobni štapić

Za samo par sekundi postići ćeš ono o čemu si oduvijek sanjala i to zahvaljujući dvostrukoj, iskošenoj četkici. Ona brzinom svjetlosti nanosi novu, unaprijeđenu formulu i značajno skraćuje vrijeme provedeno pred zrcalom.

Ova inovativna četkica lako pronalazi svaku trepavicu, čak i one teško dostupne, smještene u krajnjim kutovima očiju.

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Dva položaja četkice

Više ne moraš izmišljati akrobatske poteze, sve je vrlo jednostavno:

Ako želiš postići efekt dugih i podignutih trepavica, važno je da četkica bude u ravnom položaju, kao kada nanosiš običnu maskaru.

Iskošen položaj koristi se za dosezanje onih najkraćih i najnepristupačnijih dlačica, koje će konačno saznati što znači dodir maskare. Pokretom od vanjskog prema unutarnjem kutu oka trepavice će dobiti intenzitet i čvrsto će stajati na svom mjestu.

Sada će profesionalno šminkanje biti dostupno svakoj od nas. Je li ovo dovoljno razloga da ovo postane tvoja nova omiljena maskara?

Pročitaj još: Maskare u neobičnim bojama

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjajilo za usne obogaćeno hijaluronskom kiselinom koje će ti biti omiljeno ovog ljeta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tijekom ljeta, a uključuje samo jedan proizvod – sjajilo za usne...