Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Bez obzira na talent glazbenika, ni jedan orkestar neće odsvirati besprijekornu simfoniju dok ispred njega ne stane dirigent. Tako je i u šminkanju. Bez obzira jesi li se odlučila za dnevni ili večernji make-up, onaj za svečane prilike, cat eye ili smokey eye look, savršenstvo ćeš postići tek kada na trepavice staviš njezino veličanstvo – maskaru. Nažalost, taj zadnji korak ne ispadne uvijek očaravajući kao što priželjkuješ i baš zbog toga ti se ponekad čini da su besprijekorne trepavice samo mit ili marketinški trik. Ali sada je tu Unlimited maskara, tvoja dirigentska palica koja će svaki neuspjeh pretvoriti u pobjedu!

Unlimited maskara može sve

Većina nas u svojim kozmetičkim torbicama ima L’Oréal maskare. Iznova im se rado vraćamo, a razloga za to ima na pretek. Želiš duže trepavice - nema problema! Gušće? Opet, nema problema! Potrebna ti je vodootporna maskara? Ni to nije problem! Pa, što onda nedostaje ovom popisu? Odgovor je jednostavan – nedostaje formula koja će istovremeno postići efekt podignutih, uvijenih i izduženih trepavica. I to je tek početak...

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Igra bez granica

Ako ti je dosadila srednjovjekovna sprava za mučenje u obliku uvijača za trepavice ili ne voliš stavljati umjetne trepavice, ne brini! Novo make-up poglavlje upravo počinje i na našu veliku radost - ne poznaje granice. Četkica s dva položaja čini čuda pa će svaka dlačica, čak i ona najsitnija i najnepristupačnija, biti uvijena, produžena i maksimalno naglašena neodoljivim i nikad tamnijim crnim pigmentom.

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Šminkanje očiju postat će puno brže jer je tekstura lako razmaziva i jednostavno klizi prilikom nanošenja. Osim toga, preciznost četkice jamči da se boja neće preslikavati na kapke pa možeš zaboraviti na iritantno čišćenje razmazane boje i gubljenje dragocjenog vremena. Polimeri koji obavijaju trepavice osiguravaju definiciju i postojanost pa ćeš u svakom trenutku izgledati kao da si upravo izašla iz salona ljepote. Unlimited maskara u tvoju dnevnu rutinu unosi elemente profesionalnog šminkanja i zato joj nema premca.

Dvostruka četkica kao čarobni štapić

Za samo par sekundi postići ćeš ono o čemu si oduvijek sanjala i to zahvaljujući dvostrukoj, iskošenoj četkici. Ona brzinom svjetlosti nanosi novu, unaprijeđenu formulu i značajno skraćuje vrijeme provedeno pred zrcalom.

Ova inovativna četkica lako pronalazi svaku trepavicu, čak i one teško dostupne, smještene u krajnjim kutovima očiju.

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Dva položaja četkice

Više ne moraš izmišljati akrobatske poteze, sve je vrlo jednostavno:

Ako želiš postići efekt dugih i podignutih trepavica, važno je da četkica bude u ravnom položaju, kao kada nanosiš običnu maskaru.

Iskošen položaj koristi se za dosezanje onih najkraćih i najnepristupačnijih dlačica, koje će konačno saznati što znači dodir maskare. Pokretom od vanjskog prema unutarnjem kutu oka trepavice će dobiti intenzitet i čvrsto će stajati na svom mjestu.

Sada će profesionalno šminkanje biti dostupno svakoj od nas. Je li ovo dovoljno razloga da ovo postane tvoja nova omiljena maskara?

Pročitaj još: Maskare u neobičnim bojama

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako iskočiti iz okvira i unijeti novine u svoj jesenski makeup look?

Rujan je mjesec kad sve krećemo ispočetka, vrijeme je da uneseš novine u svoj jesenski makeup...