Upoznajte Monsieur Big – zaboravite sve druge

NEVJEROJATAN UČINAK, MAKSIMALAN OSJEĆAJ UGODE

DUGOTRAJAN UČINAK XXL TREPAVICA U SAMO JEDNOM POTEZU

Upoznajte Monsieur Big – zaboravite sve druge

Monsieur Big, najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči, pravi je sinonim za eksces! „Neobuzdana snaga i elegancija zapisani su u mojim genima. U tome nema ništa čudno, stvoren sam za kreiranje XXL trepavica.”

U čemu je tajna ovog proizvoda? U kombinaciji valovite četkice i formule koja u trenu povećava volumen.

BIG – NOVA NIJANSA CRNE

Monsieur Big također je i pravi profesionalac za kreiranje lookova s trepavicama crnim poput ugljena, zahvaljujući formuli obogaćenoj intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost…

Stoga ne čudi što je 92% korisnica izjavilo da je boja maskare nevjerojatno crna*. Evo što Monsieur Big kaže o tome: „Morate me isprobati i sve će vam biti jasno....” BIG donosi dosad neviđenu nijansu crne!


ASORTIMAN PROIZVODA MONSIEUR BIG

Monsieur Big predvodi tim iz snova koji kreira upečatljive lookove: 

#BOLDBLACKBIG LINER

Upoznajte Monsieur Big – zaboravite sve druge

Monsieur Big Marker je iznimno fleksibilan tuš za oči koji elegantno klizi uz rub trepavica, ostavljajući intenzivno crnu liniju koja privlači poglede. Vrlo preciznim vrškom tuša moguće je u trenu kreirati točno onakav cat eye look kakav želite.

Monsieur Big otvoreno izražava divljenje: „Ponekad sam čak i ljubomoran na njega, ali onda se prisjetim da smo savršena kombinacija.”

ISTAKNUTE OBRVE ZA EKSTREMNI LOOK 

Upoznajte Monsieur Big – zaboravite sve druge
Četiri nijanse Monsieur Big Brow u rasponu od plave do boje ebanovine oblikuju i prikrivaju nepravilnosti na obrvama, dok highlighter područje oko oka obasjava blistavom svjetlošću… 

TAYLOR HILL I MONSIEUR BIG: SAVRŠENI PAR
 

Upoznajte Monsieur Big – zaboravite sve druge


„Otkad nas je Lancôme upoznao, postali smo nerazdvojni”, izjavio je Monsieur Big. Za Amerikanku Taylor Hill, Lancômeovu ambasadoricu i model za koji se otimaju poznati dizajneri, to je bila ljubav na prvi pogled:
savršeni par!

Big beauty look Taylor Hill s iznimno dugim trepavicama crnim poput ugljena i savršeno oblikovanim obrvama te daškom highlightera uhvaćen je kroz objektiv fotoaparata na snimanju za Lancôme. 

Pročitaj više o: NAJNOVIJI LANCÔMEOVI PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA 

Povezane teme: šminka, maskara, oči , trepavice, Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bijela olovka za oči: Novi makeup trend 2022!

Mnoge cure izbjegavaju bijelu boju i rijetko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...