VISIONNAIRE CRESCENDO LANCÔME

DO NOVE KOŽE U 28 NOĆI

VISIONNAIRE CRESCENDO LANCÔME

U današnjem umreženom svijetu, životni tempo žena dinamičniji je no ikad. Pod stalnim pritiskom ostavljanja savršenog dojma u svakom trenutku, usmjerene su na osobni razvoj i održavanje savršene kože.

Privlačna tekstura te svjež, ujednačen i blistav ten najbolji su dokaz uspjeha i životne ravnoteže. 

No koža tijekom godina prirodno gubi sjaj. Ten postaje sivkast i pore sve vidljivije, a sitne se linije pretvaraju u bore. Pomaganje ženama da se prilagode proteku vremena i postanu aktivne sudionice u održavanju i isticanju vlastite ljepote trajna je pozitivna filozofija linije Visionnaire. 

Stoga Lancôme 2017. godine predstavlja novi proizvod za njegu kože, s jasnim ciljem poništavanja učinka starenja: jedinstveni 2-u-1 Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel, koji se ne ispire već se ostavlja na koži poput proizvoda za njegu.

Nadahnut dermatološkim rješenjima, Visionnaire Crescendo je tekući peeling s dvije progresivno snažne faze koje se primjenjuju jedna za drugom u punom ciklusu od 28 noći.

Rezultat je učinkovita promjena na koži: ujednačen ten, vraćena blistavost, sužene pore, manje izražene bore i sitne linije; drugim riječima – djelotvorna korekcija prvih znakova promjena. Žene neće moći odoljeti ovom revolucionarnom dodatku rutini za ljepotu kože.

LANCÔME JE KREIRAO JEDINSTVENI KONCEPT NADAHNUT DERMATOLOŠKIM PRAKSAMA

VISIONNAIRE CRESCENDO LANCÔME

Što ako idealna rutina nije linearna, već je riječ o procesu prilagodbe tretmana i tehnika akceleracije? 

Želeći razviti dvojnu formulu za Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel, Lancômeovi su laboratoriji pronašli inspiraciju u dvije naizgled nepovezane prakse, a to su dermatološki procesi i intervalni trening.

Inspiracija u dermatološkim praksama: moć 'nove kože' koju donosi peeling

Jednostavna eksfolijacija mikro zrncima i 'ribanje' četkom ili rukavicom dovoljni su za otklanjanje dijela nakupljenih mrtvih stanica kože na površini. No zahvaljujući pametnom progresivnom odabiru aktivnih sastojaka, Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel nudi nešto sasvim drugačije.

Peelinzi progresivnog intenziteta koje su formulirali dermatolozi sada uključuju fazu pripreme prije nanošenja proizvoda uz pojačavanje intenziteta. Prva je faza pripremna eksfolijacija koja potiče prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, dok druga uključuje povećanje koncentracije aktivnih sastojaka za bolju toleranciju kože i veće dobrobiti. Ovi postupci u dva koraka osiguravaju najučinkovitiju obnovu stanica i optimalne konačne rezultate u usporedbi s jednostavnim postupcima peelinga koji su se prije koristili. 

Inspiracija u sportu: pravi 'trening' za kožu

Kao nadahnuće za kreiranje proizvoda Visionnaire Crescendo nisu poslužile samo dermatološke tehnike, već i HIIT (High-Intensity Interval Training), odnosno intervalni trening visokog intenziteta, kod kojeg se izmjenjuju razdoblja naprezanja i odmora i koji je vrlo popularan kod maratonaca.

Spajanje dermatoloških (progresivni peeling) i sportskih praksi (HIIT) rezultiralo je ekskluzivnim Lancômeovim konceptom poznatim kao SIIT™, odnosno Skin Interval Intensity Training™, koji su laboratoriji koristili u procesu razvoja proizvoda Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel.

Peeling u dvije faze s progresivnim intenzitetom formuliran je u cilju učinkovitije korekcije znakova promjena zaglađivanjem površine kože, ujednačavanjem tena, vraćanjem blistavosti i poticanjem obnove stanica.

 
VISIONNAIRE CRESCENDO JE PEELING NOVE GENERACIJE

VISIONNAIRE CRESCENDO LANCÔME

U procesu razvoja proizvoda Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel, Lancômeovi su laboratoriji pronašli najbolju strategiju za postizanje dosad neviđene učinkovitosti, a da pritom ne naruše toleranciju kože: SIIT™.

Pomno odabrana, optimalna kombinacija prirodnih i dermatoloških aktivnih sastojaka

Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel sadrži dvije komplementarne tekuće formule.

1. faza traje 14 noći, poput faze izdržljivosti u treningu. Intenzitet peelinga u ovoj je fazi najniži kako bi se koža mogla dobro pripremiti. Cilj peelinga je uklanjanje površinskih slojeva mrtvih stanica i poticanje obnove stanica pomoću 5% AHA – prirodne voćne kiseline te ekstrakta mekinja kvinoje s novootkrivenim eksfolijacijskim svojstvima. Nakon 14 noći, površina kože je zaglađena, a ten ujednačeniji i blistav.

2. je faza akceleracijska i traje sljedećih 14 noći. Koriste se 10% salicilna i glikolna kiselina – dva vodeća dermatološka aktivna sastojka koji se koriste kod medicinskih peelinga te dubinski obnavljaju i poboljšavaju kvalitetu kože. Kombinacija ovih dviju kiselina u formuli Visionnaire Crescendo™ zaglađuje površinu kože, smanjuje veličinu pora, ujednačava ten, potiče na obnovu stanica te ublažava bore i sitne linije. 

Obje formule sadrže derivate jasmonata, zaštitnog znaka asortimana Visionnaire.

Jasmonati potiču optimalnu sintezu hijaluronske kiseline u različitim slojevima kože. Kao ključni sastojak kože, ova kiselina igra presudnu ulogu u strukturiranju kolagena, elastina i fibroblasta. Puni međustanični prostor i zadržava vlagu u koži te pridonosi gustoći i punoći - značajkama kvalitetne kože.

Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel duguje učinkovitost upravo kombinaciji prirodnih eksfolijacijskih aktivnih sastojaka i dermatoloških eksfolijacijskih tvari koje se koriste za peeling te derivatu jasmonata. 

Pojednostavljen i učinkovit postupak: bez razdoblja prekida i bez ispiranja

Lancôme je formulirao dvojnu teksturu s jednostavnim postupkom primjene za žene koje žive brzim tempom. Zahvaljujući tekućoj teksturi, obje se formule Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel jednostavno nanose u jednakom sloju. Nema potrebe za ispiranjem, što ih čini inovativnim i neodoljivim.
Nanesite proizvod uvečer na čistu kožu kao prvi korak noćne rutine njege. Za veći osjećaj ugode i bolju hidrataciju, Lancôme preporučuje korištenje uobičajenih proizvoda za noćnu njegu kože u kombinaciji s peelingom Progressive Night Peel.
Za optimalne rezultate, tretman korištenja Visionnaire Crescendo SIIT™ može se ponoviti do šest puta godišnje, uz pauze od najmanje mjesec dana. 

OPTIMIZIRAJTE REZULTATE PRIMJENE PROIZVODA VISIONNAIRE CRESCENDO PROGRESSIVE NIGHT PEEL

VISIONNAIRE CRESCENDO LANCÔME

Poput svih peelinga, Visionnaire Crescendo zahtijeva pažljivu primjenu u cilju postizanja najboljih mogućih rezultata, bez iritiranja kože. Svaka bočica sadrži količinu dovoljnu za 14 noći i svaka se faza mora primjenjivati tijekom 14 noći uzastopno, bez prekida.

Pakiranje 2-u-1 olakšava primjenu.

Upute za primjenu
Uvečer: Pažljivo uklonite makeup, ispustite tri do četiri doze proizvoda Visionnaire Crescendo™ te ga vršcima prstiju nanesite na lice u jednakom sloju, izbjegavajući pritom područje oko očiju i usana. Za veći osjećaj ugode i bolju hidrataciju naknadno nanesite i svoj uobičajeni proizvod za noćnu njegu kože.
Ujutro: Nakon čišćenja kože ključno je nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom koji nikako nije manji od 15. U tu je svrhu Lancôme kreirao Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 20 , čija formula s derivatom jasmonata korigira nepravilnosti kožu i čini je punijom, istovremeno je štiteći od UV zraka. 

Održavajte navike vezane uz njegu kože

Uzmite u obzir svoj tip kože: Peeling djeluje agresivno na kožu te se ne preporučuje onima s osjetljivom kožom. No 92% žena koje su isprobale prvu, pripremnu fazu, a potom drugu, potvrdilo je osjećaj ugode na koži.  
Visionnaire Crescendo™ nikada se ne smije koristiti u kombinaciji s drugim tipom dermoabrazije ili kozmetičkog tretmana na bazi kiselina. Tijekom razdoblja primjene od 28 noći potrebno je izbjegavati i sunčanje/odlazak u solarij.
Slijedite propisane korake: Visionnaire Crescendo™ je 'trener' za kožu. Prvu (pripremnu) fazu i drugu (akceleracijsku) fazu potrebno je primjenjivati jednu za drugom, propisanim redoslijedom i tijekom cjelokupnog trajanja tretmana, kako bi se postigli najbolji rezultati. 
Ponavljamo, svakako koristite proizvod sa zaštitnim faktorom.

Pročitaj više o: LANCÔME Matte Shaker​

Povezane teme: lice, njega , Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga svijeta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Možeš li im to pročitati iz pogleda?...