Volume Million Lashes: Legendarna maskara s poboljšanom formulom

Neke riječi ne moraju biti izgovorene – dovoljan je samo pogled. Kada je ispred tebe voljena osoba, milijun riječi ne bi moglo objasniti ljubav koju osjećaš, kao što tvoj pogled to može pokazati. Kada iz tvojih očiju poteku suze tuge ili radosnice, a grlo se stegne, pogled je taj koji govori umjesto tebe. Kada briljiraš u bilo kojem aspektu života, usprkos svemu što nije išlo u tvoju korist, samo se u tvom pogledu može vidjeti koliko rada i truda stoji iza toga. Pogled je ono što nas oda, koliko god se trudili sakriti prava osjećanja i zaista vrijedi milijun riječi.

Otvori pogled Volume Million Lashes maskarom  

Kako bi tvoj pogled bio još intenzivniji i otvoreniji, tu je Volume Million Lashes maskara, uz koju će tvoje trepavice apsolutno doći do izražaja i imati savršenu gustinu. Formula s kolagenom ove legendarne maskare kozmetičke kuće L’Oréal Paris, ovog proljeća dodatno je poboljšana i obogaćena dragocjenim esencijalnim uljima. Volume Million Lashes maskara godinama unazad slovi za jednu od najboljih maskara, a kako vrijeme odmiče, ona je sve bolja! Četkica ove maskare kreirana je tako da suptilno razdvaja tvoje trepavice, a one ostaju savršeno guste. Pored toga, Volume Million Lash dolazi sa specijalnim dozerom koji se prilagođava dlačicama četkice i s njih uklanja višak maskare. Zato ćeš ovu maskaru uvijek nanijeti u dovoljnoj dozi, lako i bez grudica.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara s poboljšanom formulom

Izaberi Volume Million Lashes po svojoj mjeri

Osim klasične Volume Million Lashes maskare koja će tvojim trepavicama dati savršen volumen bez grudica, možeš se odlučiti i za Volume Million Lashes Excess i Volume Million Lashes Extra Black maskaru.

Volume Million Lashes Excess maskara sadrži nešto veću četkicu koja će tvojim trepavicama dati još dramatičniji izgled, a Volume Million Lashes Extra Black maskara s intenzivnom crnom bojom učinit će tvoj pogled još upečatljivijim. 

Volume Million Lashes: Legendarna maskara s poboljšanom formulom

Nova Volume Million Lashes Gold Limited Edition maskara

Povodom Dana žena, od brenda L’Oréal Paris, stiže novo ograničeno izdanje legendarne Volume Million Lashes maskare  u zlatnom pakiranju, obogaćene dragocjenim uljima, koja će savršeno definirati tvoje trepavice. Ova maskara idealan je poklon za mamu, sestru ili prijateljicu povodom Dana žena.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara s poboljšanom formulom

Za pogled vrijedan milijun riječi

Svi tipovi Volume Million Lashes maskare su iznimno postojani – njihov efekt traje tijekom cijelog dana, što znači da su trepavice guste i savršeno razdvojene od korijena prema vrhu. Ova maskara će produbiti svaki tvoj pogled i pomoći mu da izgovori ono što bi stalo u milijun riječi. Jer vi to zaslužujete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Pročitaj više: Zašto je L’Oréal Paris Rouge Signature mat tekući ruž apsolutni hit ovog proljeća?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Excess

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Gold Limited

  Naručite odmah

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , stil , moda , trepavice, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koje nam diktiraju društvene mreže

Makeup je u 2022. godini doživio pravu renesansu, a što nas to uzbudljivo čeka u 2023. godini...