Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je s ovom novom maskarom!

Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je s ovom novom maskarom!

Maskara je, po mišljenju mnogih, najvažniji makeup proizvod bez kojeg ne možemo zamisliti ni jedan makeup look. Najveći broj žena maskaru nanosi svakoga dana, a većina maskaru koristi kao jedini proizvod u svojoj makeup rutini. Da, toliko je važna!

Uvjereni smo da svaka od nas mašta o uvijenim trepavicama kao iz salona, zato je vrijeme da se upoznaš s novom L'Oréal Paris PRO XXL Lift maskarom, koju ćeš obožavati u svakom smislu te riječi!

Što krasi novu L'Oréal Paris PRO XXL Lift maskaru?

Znaš li da bi čak 79% žena zamijenilo salonski lash lift tretman novom L'Oréal Paris PRO XXL Lift maskarom?1

Sigurno si jedna od onih koja u svojoj toaletnoj torbici ima svog favorita među maskarama, ali ova dvostrana maskara od brenda L'Oréal Paris je nešto što definitivno moraš isprobati.

Nova PRO XXL Lift maskara pružit će ti podignute i uvijene trepavice, baš kao da si upravo izašla iz nekog od beauty salona. O da, moguće je! Tvoje trepavice će dobiti volumen, a istovremeno će biti podignute i uvijene. Bez razmazivanja, bez trunjenja i bez grudica! Nanosi se u samo 2 jednostavna koraka:

Korak 1: Uz pomoć jedne strane maskare dobivaš do čak 17 puta veći volumen2.

Korak 2: U drugom koraku trepavice su uvijenije za čak 20 stupnjeva.3

Rezultat? 24H PODIGNUTE I UVIJENE TREPAVICE!4 Gdje god se nalazila možeš imati efekat trepavica kao iz salona! Novina od L'Oréal-a Paris koju moraš isprobati, a vjerujemo da ćeš je ubrzo i uvrstiti u svoje omiljene makeup proizvode ove jeseni.

Pročitaj još: Želiš definirane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

1Potrošački test, 108 žena.

2Instrumentalni test, 27 žena

3Instrumentalni test, 27 žena

4Potrošački test, 133 žene

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loreal Paris PRO XXL LIFT Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, večernja šminka , dnevna šminka , zimski trendovi, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podeli radost sa nekim! KIEHL’S X MADE BY RADIO praznična kolekcija je stigla!

Ove godine poseban poklon čeka te iza vrata u Kiehl's radnjama u ograničenom izdanju stiže nam praznična kolekcija, vreme je da počneš sa odbrojavanje...