Vrijeme je za svjetlucavo!

Tekući puder s iluminirajućim česticama

To je taj blistavi ten. Ovaj proizvod će učiniti da se uz pomoć svjetlucavih čestica svjetlost reflektira sa tvog lica i čini da koža izgleda zaista blistavo.

 

Bronzer

Magični proizvod koji stupa na snagu s prvim zrakama sunca i prvim indikacijama preplanulog tena. Nanosi se velikom okruglom četkom, a naš je prijedlog da ga upotrijebiš za sjenčanje – u predjelu ispod jagodica i na vrhu čela. Dodatni savjet: možeš ga upotrijebiti i kao sjenilo za oči, da upotpuniš brončani look.

 

Highlighter

Na vrh jagodica, sredinu nosa, vrh brade, u kutove oka, vrh nosa… Slobodno se razmaši highlighterom. Postoje i mat varijante koje će u konturiranju istaknuti sve što treba, ali mi ti za ove lijepe dane predlažemo sedefasti highlighter koji će dodatno osvježiti lice.

Sjenila za oči

Sedefasta sjenila u zlatnim i brončanim tonovima  upotpunit će izgled moderne Amazonke. Ove sezone predlažemo ti da ih nanosiš na cijeli kapak, baš kao Eva Longoria u Cannesu!

Sjajilo za usne

Proljeće i ljeto su pravo vrijeme za ovu stvarčicu, a posebno nam se sviđaju nude bež i roza nijanse, koje će se savršeno uklopiti uz preplanuli ten.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Naručite odmah
  • Glam Bronze L'Oreal Paris

    Naručite odmah
  • La Palette Nude L'Oreal Paris

  • The Nudes Maybelline New York

Povezane teme: sjenila za oči , BB krema , puder , stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba izgledati tvoj makeup ako nosiš šiške

Promjena frizure podrazumijeva i promjene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back, pa je logično da je neophodno svoj makeup prilago...