YSL Black Opium: miris za žene današnjice

Uvijek si drugačija od ostalih, slobodnog si duha i puna životne energije? Predstavljamo ti parfem koji će se savršeno slagati s tvojim karakterom. U pitanju je YSL Black Opium, legendarni miris koji obožavaju sve generacije žena! Ovog prosinca, YSL Black Opium idealan je i kao poklon za najbliže, ali kao i mali luksuz koji možeš priuštiti sama sebi, u klasičnom, ali i pakiranju u obliku olovke, za sve nezaustavljive dame koje su uvijek u pokretu. Tu je i novo, zaštitno lice za nove generacije žena koje će obožavati ovaj legendarni parfem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megghi Galo (@megghiigalo) on

Kako je sve počelo?

YSL Beauty je 1977 godine premijerno lansirao Opium, parfem namijenjen elegantnoj, šik, inteligentnoj ženi koja ostavlja trag u životu svih koji su je upoznali. 2014 lansiran je Black Opium, koji predstavlja istinsku avangardu u svijetu mirisa. Note crne kave, bijelih cvjetova i vanilije, po kojima ćeš lako prepoznati ovaj parfem, potpuno opijaju i zavode, a sama bočica je dizajnirana tako da potpuno oslikava ovaj fantastični miris.

YSL Black Opium: miris za žene današnjice

Nova YSL muza: Zoe Kravitz

Zoe Kravitz je prava Black Opium žena koja zrači cool stavom. Ova mlada modna i filmska ikona otjelotvoruje sve ono što je YSL Black Opium. Ona je snažna, neovisna i karizmatična, hrabro bira umjetničke projekte i uvijek je u centru pozornosti. Njena pojava donosi dašak svježe energije gdje god se pojavi, baš kao i parfem kojem je zaštitno lice. U novoj kampanji za YSL, Zoe, hodajući krovovima zgrada pod okriljem noći, predstavlja jednu novu, neustrašivu generaciju mladih ljudi koji privlače magnetičnom snagom i jedinstvenošću, baš kao Black Opium.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Novo pakiranje u olovci

YSL obraća pozornost na potrebe žena, zbog čega je i protekle godine dizajnirana Click and Go olovka iz linije Black Opium, za djevojke i žene koje su uvijek u pokretu. YSL olovka je apsolutni must have za djevojke koje su uvijek u akciji. Gel tekstura stvorit će osjećaj ugode na tvojoj koži, a puderasta završnica će te oduševiti. Ovo pakiranje dovoljno je za čak 200 nanošenja. Staje i u najmanju torbu, a izgleda tako šik i cool, da će se apsolutno slagati s tvojim karakterom. Crna olovka posuta šljokicama, sa senzualnim aplikatorom, omogućit će ti nanošenje savršene količine mirisa na vrat ili dekolte. Ako do sada nisi isprobala Click and Go olovku, sigurni smo da će te ovaj način nanošenja parfema oduševiti!

Da li je YSL Black Opium tvoj favorit među mirisima? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj još: Novi YSL miris: Kako zamišljaš svog Y muškarca

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Black Opium

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem , trend , stil , YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako oblikovati asimetrične prirodne obrve

Ako imaš asimetrične prirodne obrve, na pravom si mjestu! Otkrivamo ti trikove pomoću kojih će tvoje prirodne obrve konačno postati simetrične...