YSL Libre: Sloboda kao životni stil

Za sve one koji su rođeni da budu svoji, da pomiču granice i brišu zabrane, vjeruju u snove i ideale, imaju pravo da ne rade kompromise, ne plaše se osuda i kritika, čak i dok hodaju po rubu, hodaju uspravne glave – samouvjereno i hrabro - YSL je kreirao miris koji slavi slobodu!

YSL brand oduvijek je bio predvodnik borbe za emancipaciju žena, počevši od pretvaranja klasično muškog smokinga u izazovno žensko odijelo za večer, a zatim i smišljanja koncepta provokativnih minica koje su potpuno oslobodile žene. Upravo je Libre nastavak te misije. S njim ujedno možeš biti moćna i hiperženstvena, ultra cool i vrela poput vatre. Sloboda kao ultimativni luksuz, stanje svijesti, stil života i sam život, u Libre bočici dobiva jednu sasvim novu dimenziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Iskusi miris slobode

U svojoj dugoj povijesti, kuća YSL napravila je seriju impresivnih klasika: Opium, Paris, Kouros, i naravno, pravi blockbuster među parfemima - Black Opium. Kad je riječ o trendovima YSL je uvijek bio vođa, nikad pratilac, i zato je inovativnost nešto što se s pravom očekuje od svakog sljedećeg lansiranja.

Kreatori parfema, Anne Flipo i Carlos Benaïm su aromatični i ekstravagantni fougère, inače klasični sastojak muških parfema, iskombinirali s veličanstvenom lavandom, a ova provokativna odluka rezultirala je stvaranjem neodoljivog ženskog mirisa koji u sebi ima utkane tri riječi: androgeno, snažno i šik!

YSL Libre: Sloboda kao životni stil

Koketiranje muževnosti i ženstvenosti

Floralna nota nastala je na provansalskim poljima lavande, a uklopljena sa senzualnim cvijetom marokanske naranče, čini jedinstvenu fuziju kojoj komplementira smjeli akord mošusa. Ispod voća i cvijeća je topla baza vanilije s Madagaskara, jasmina i cedrovine.

Stalno poigravanje između seksepila i opuštenosti, koketiranje muževnosti i ženstvenosti… Ovaj miris kontrasta i luksuza stvaran je punih sedam godina i imao je preko 1500 varijacija dok konačno nije postao Libre!

Sa zavodljivošću i elegancijom Pariza, a dinamikom New Yorka, u elegantnoj bočici inspiriranoj Saint Laurent crnom haljinom i zlatnim lančićem koji podsjeća na ručke YSL torbi, Libre je tu da te oslobodi konvencionalnog! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Moćni val strasti

Iako primarno cvjetni, teško je definirati ga samo jednim epitetom - floralni, ćilibar, voćni ili sve to zajedno plus nešto potpuno novo i neočekivano!

Savršeno karakteran, za one koji se ne plaše biti ono što su, za one koji žive punim plućima, lete neslućenim visinama, za autentične i neustrašive – YSL Libre je jedini izbor ove sezone! Kao moćni val koji nemilosrdno zapljuskuje obalu ili plamen koji se poput strasti rasplamsava na vjetru, ovaj parfem budi nostalgiju i podiže samopouzdanje. Samo jedan stisak pumpice i naći ćeš se u oblaku slobode!

YSL Libre: Sloboda kao životni stil

YSL Libre možeš pronaći u Douglas parfumerijama, a ako ga želiš odmah naručiti, klikni na link ispod.

IG: @yslbeauty, #IamLibre

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Libre

    Naručite odmah
  • Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte

    Naručite odmah
  • YSL Touche Eclat

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem , trend , stil , YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Živi svoje boje: Ovo su nijanse lakova za nokte koje će osvojiti ljeto 2022!

Ovog ljeta, jedno je sigurno – kako u svijetu mode i ljepote, tako i u svijetu lakova za nokte, boje su #musthave...