YSL TOUCHE ÉCLAT

TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION

YSL-Touche-Éclat

Dvadeset i pet godina nakon rođenja, legendarna zlatna olovka TOUCHE ÉCLAT vraća se u novom sjaju – i to po prvi put u obliku inovativnog jastučića u kompaktnoj kutijici. Uz precizan sustav doziranja, obasjava lice nadaleko prepoznatljivom, blistavom svjetlošću.

Predstavljamo LE CUSHION, prvu YSL-ovu podlogu u jastučiću koja ženama širom svijeta omogućuje da način nanošenja prilagode svojim željama i postignu da njihovo lice sjaji poput brilijanta.

PRILAGODLJIV NAČIN NANOŠENJA

Napredni sustav doziranja zahtijeva vrhunski aplikator – spužvicu LE CUSHION izrađenu od inovativne mreže vlakana. Različiti materijali na dvjema stranama omogućuju vam da kreirate jedinstveni finiš, kao stvoren za vašu kožu… odaberite željeni intenzitet kao što dozirate količinu svjetlosti kojom zrači žarulja.

Odaberite na koji će način vaše lice obasjati svjetlost:

KLIZITE PO KOŽI: upotrijebite glatku stranu spužvice za prirodan finiš

LAGANO TAPKAJTE: upotrijebite grublju stranu spužvice za besprijekorno dorađeni finiš

TEKUĆA BLISTAVOST

YSL-Touche-Éclat

LE CUSHION krije novu, podatnu i lako razmazivu interpretaciju legendarne formule TOUCHE ÉCLAT ispunjene svjetlošću.

Obogaćena je jedinstvenim zlatnim česticama koje reflektiraju svjetlost poput gradskih vizura pred sumrak, i ulja prožetih tekućom svjetlošću koja njeguju i hidratiziraju ten. Vaša će koža nakon nanošenja zasjati u sasvim novom, blistavom ruhu.

Na raspolaganju je šest blistavih nijansi za svaki ten, baš kao u prvoj kolekciji TOUCHE ÉCLAT.

NAPREDNI SUSTAV NANOŠENJA

Ono što TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu inovativan je sustav mikro-mreža, koji baš svaki put osigurava optimalno doziranje.

Ova iznimno sofisticirana funkcionalnost omogućuje vam potpunu kontrolu – više nikada nećete nanijeti pretjeranu količinu podloge na lice i opteretiti kožu, a više se ne morate brinuti niti o tome da bi proizvod mogao curiti i ishlapjeti.

PRIVLAČNA KUTIJICA

YSL-Touche-Éclat

Sjajno zlatna kutijica odiše robusnom elegancijom minimalističkih, a opet luksuzno dizajniranih linija, koje u dodiru s dlanom stvaraju poznati osjećaj ugode.

YSL Beauté predstavlja još jednu novinu – redizajnirani logo Cassandre, dijametralnu interpretaciju prepoznatljivog simbola ljepote i stila.

LE CUSHION obasjava kožu stroboskopskim zrakama svjetlosti, onako kako to može samo jedan i jedini TOUCHE ÉCLAT. Poigrajte se i kreirajte blistavi finiš koji se vrlo lako stapa s kožom.

KAMPANJA #ABOUTLASTNIGHT

U promotivnom video uratku redateljskog dvojca Alexa & Liane gostujemo na ludoj zabavi kojom dominira Staz Lindes, savršeno utjelovljujući samu srž suvremene ljepote kakvom je vidi YSL Beauté. Večer je prožeta dekadencijom, uz potpuno prepuštanje plesu i užitku. Zabava je tako dobra da traje sve do zore… ni traga kajanju.

Okosnica kampanje za tiskane medije je fotografija slikana dan nakon zabave. Staz, blistave kože, opušteno sjedi na stolici, s olovkom TOUCHE ÉCLAT u ruci... Jutro poslije uvijek započinje s pričama o burnoj noći - #aboutlastnight.

ZGRABI ZRAKE SVJETLOSTI - TU SU ZA TEBE.

Pročitaj još: ZVJEZDANO IZDANJE ZA KOLEKCIONARE

Povezane teme: tekući puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako šminka može trajati duže u ljetnom izlasku?

Tko još želi provesti ludu ljetnu noć prepravljajući šminku? Nitko, razumije se! Ako želiš da ti makeup ostane savršen dok uživaš u noćnom provodu, ob...