YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM

BOJA I NJEGA UDRUŽUJU SNAGE

PRIPREMITE SE ZA ZAVODLJIVU IGRU

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Nestašna zloćka, eksplozivna i svojeglava. Suvremena žena može tvrditi da nije ništa od toga, ali YSL Beauté dobro zna da se iza njezinog buntovničkog šarma krije golema snaga.

Pokušavajući proniknuti u želje modernih ljubitelja makeupa, YSL Beauté u 2017. predstavlja revolucionarnu hibridnu formulaciju - nastavak priče o legendarnom proizvodu VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.
Dvije formule, dvostruka dobrobit. Uz novi VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, svjetlucava boja udružuje snage s njegujućim balzamom koji se topi na usnama, ostavljajući zavodljivi trag.
Zato odbacite ogledalo, nemojte se previše truditi. Za zaigrane ljubitelje balzama za usne koji su stalno u pokretu, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je rješenje bez kojega više neće moći, jer njihovim usnama odmah pruža sjaj blistavih boja i dugotrajnu njegu.
Odbacite sramežljivost. Umjesto tradicionalnog balzama, isprobajte VOLUPTÉ TINT-IN-BALM i pokažite svijetu bolju verziju sebe.

FORMULA ZA ŽENE SLOBODNOG DUHA

DVOSTRUKA HIBRIDNA REVOLUCIJA

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Linija proizvoda VOLUPTÉ ne zadovoljava se već viđenim. Novi proizvod VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je savršeni spoj njegujuće snage balzama i blistavih boja.
Zahvaljujući jedinstvenoj dvostrukoj jezgri, pruža dvostruke dobrobiti uz očaravajući finiš. Vanjski sloj trenutačno obavija usne blistavim sjajem, prožimajući ih živopisnim, a opet providnim bojama. 
U vrhu ruža, koji je u obliku usana, krije se jezgra drugačije teksture. Zahvaljujući novoj tehnologiji tzv. povratnog ubrizgavanja, dvije formule s dvije različite teksture stvaraju formulu s dvostrukim učinkom za revolucionarni finiš u prepoznatljivom stilu YSL Beautéa. 
Jednostavno i brzo. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM ostavlja poljubac boje zavodljivog sjaja. Ne možete prestati – što ga više nanosite, to se dulje zadržava na usnama, a boje postaju sve intenzivnije. Dan za danom, njegujuća formula svakim se pokretom nježno topi na usnama. 
A tu je i utisnuti poljubac – zaigrani motiv u samoj srži Laurentova svijeta i prepoznatljivi potpis linije VOLUPTÉ.

MOJE USNE– SAMO BOLJE 

NEODOLJIVI ADUT

Poljubac boje – dugotrajni otisak na usnama. Blistave, njegujuće boje koje otkrivaju i vašu nestašniju stranu.
Jedinstvena hibridna formula 2 u 1 zaigrano koketira s usnama, dajući vam jedinstvenu priliku da izrazite sebe.
Proizvod po mjeri za kreativne žene koje se vole igrati bojama i spontano smišljaju nove lookove, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je dostupan u tri seta kapricioznih nijansi koje razbuđuju buntovnu snagu. Kutijica je u bijeloj i zlatnoj boji – šik kombinacija koja savršeno odgovara eksplozivnom sadržaju.

ME BUT FLIRTIER 

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Naizgled sramežljiva, no dojam vara. Ovoj rođenoj koketi nemoguće je odoljeti, zahvaljujući ležernim, blistavim nijansama koje otkrivaju njezinu nestašnu stranu.
Br.1 Dream Me Nude – očaravajuća, ready-to-wear neutralna nijansa
Br.2 Tease Me Pink – koketna ružičasta koja privlači poglede
Br.3 Call Me Rose – istinska nude nijansa
Br.7 Flirt Me Coral – zaigrana provokativnost u boji breskve 

ME BUT SEXIER

 

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM

Četiri živopisne nijanse koje pobuđuju strasti. Za ženu koja uživa biti u središtu pozornosti.
Br.8 Catch Me Orange – ukrasite usne uzbudljivim jantarom
Br.9 Tempt Me Pink – zagrijte atmosferu ružičastom
Br.10 Seduce Me Pink – probudite sirenu u sebi
Br.11 Play Me Fuchsia – utisnite crveno-ljubičasti poljubac


ME BUT HOTTER

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Intenzivne, odvažne boje koje potiču seksi spontanost i potragu za zabavom. Ove četiri nijanse bude pravu vatru i čine vas nevjerojatno zavodljivom.
Br.4 Desire Me Pink – neodoljivo sočna lubenica
Br.5 Dare Me Plum – magnetična purpurna
Br.6 Touch Me Red – putena crvena
Br.12 Try Me Berry – šokantno uzbudljiva ružičasta 

NOVA MUZA 

POKLONICA BLISTAVE NJEGE

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Mlada, cool, zanimljiva – ležerna rokerica koja izaziva divljenje. Kao novo zaštitno lice YSL Beautéa, losanđeleski model Staz Lindes utjelovljuje odvažan, buntovnički i nonšalantan pristup ritualima ljepote.
Buntovna, neopterećena i seksipilna zvijezda nove promotivne kampanje za VOLUPTÉ TINT-IN-BALM kombinira prepoznatljivi rokerski look s blistavim i njegujućim poljupcem na usnama, kao glavnim adutom.

Pritajeni vulkan. Ti – još bolja.

Pročitaj više o: KOLEKCIJA THE STREET AND I

Povezane teme: šminka, usne, ruž, stil, usne , trend , stil , moda , proljeće, ljeto

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjajilo za usne koje se ne razmazuje i postojano je čak do 16h – da, moguće je! Predstavljamo Shine Loud sjajilo za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kad je šminka u pitanju, pa u svoje toaletne torbice dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Pr...