Zablistajte make up-om na najstrašniju Noć vještica

Noć vještica ili popularnije, Halloween tradicionalno se slavi u Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji, Kanadi i Novom Zelandu, a sve je popularniji i kod nas pa se ljudi vrlo rado maskiraju u vampire i vještice. Osim mirne ruke i strpljenje potrebno vam je malo mašte. Tipične boje Noći vještica su narančasta i crna, prva povezana s bundevama, a druga sa strahom, no kad je riječ o make upu te večeri granica nema.

Mnoge djevojke žele zadržati dozu seksipila i privlačnosti pa je jedna od najpopularnijih maski tzv. Polovična lubanja.

Taj make up look karakterizira stil maskiranja u kojem je na jednoj polovini lica oslikana lubanja, dok je druga naglašena elegantnim make upom u koje se ističe omiljeni crveni ruž i smokey eye, s naglašenom crnom olovkom za oći. 

Osim polovične lubanje možete se maskirati u pop-art djevojku. Efekt devojke koja plače se može postići vrlo lako. Zato je ovo jedan od lakših načina. Karakteristične su i crvene točke po licu koje predstavljaju ospice.

Još jedne kombinacija seksepila i strašnog je zombi djevojka.

Šminka začinjena s malo krvi koja curi niz lice i tamnocrveni ruž su neizostavni kao i mačkasti pogled. Šminkom pokažite svoju strašnu stranu.

Pročitajte još: Jaki smokey eyes za dramatičan pogled

Povezane teme: šminka

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ruž u olovci: za najlakše konturiranje usana

Konturiranje usana predstavlja jedan od načina za postizanje punoće usana kojima se mnoge djevojke služe...