Zablistajte make up-om na najstrašniju Noć vještica

Noć vještica ili popularnije, Halloween tradicionalno se slavi u Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji, Kanadi i Novom Zelandu, a sve je popularniji i kod nas pa se ljudi vrlo rado maskiraju u vampire i vještice. Osim mirne ruke i strpljenje potrebno vam je malo mašte. Tipične boje Noći vještica su narančasta i crna, prva povezana s bundevama, a druga sa strahom, no kad je riječ o make upu te večeri granica nema.

Mnoge djevojke žele zadržati dozu seksipila i privlačnosti pa je jedna od najpopularnijih maski tzv. Polovična lubanja.

Taj make up look karakterizira stil maskiranja u kojem je na jednoj polovini lica oslikana lubanja, dok je druga naglašena elegantnim make upom u koje se ističe omiljeni crveni ruž i smokey eye, s naglašenom crnom olovkom za oći. 

Osim polovične lubanje možete se maskirati u pop-art djevojku. Efekt devojke koja plače se može postići vrlo lako. Zato je ovo jedan od lakših načina. Karakteristične su i crvene točke po licu koje predstavljaju ospice.

Još jedne kombinacija seksepila i strašnog je zombi djevojka.

Šminka začinjena s malo krvi koja curi niz lice i tamnocrveni ruž su neizostavni kao i mačkasti pogled. Šminkom pokažite svoju strašnu stranu.

Pročitajte još: Jaki smokey eyes za dramatičan pogled

Povezane teme: šminka

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako kreirati originalne maske za Halloween

Uz pomoć ovih savjeta ćeš sigurno uspješno kreirati jednu od ove dvije maske za Noć vještica na potpuno drugačiji način...