Zašto je i ovog ljeta mat tekući ruž glavni makeup trend

Na visokim temperaturama, kada nam puder i teža šminka ne padaju na pamet, cijeli izgled ipak je moguće promijeniti i uljepšati i to samo uz pomoć pravog ruža za usne. Zbog svoje postojanosti i fantastičnog spektra boja u ponudi, mat tekući ruž je i ove sezone potpuni ljetni hit.

Tekući ruž za usne

Tekući ruž predstavlja spoj klasičnog ruža i sjajila za usne. Lako se nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Samo jedno nanošenje tekućeg ruža je dovoljno da bi boja sa sjajem na usnama bila postojana tijekom skoro čitavog dana.

Mat tekući ruž kao izraz stava

Ovog ljeta, oni još smjeliji i hrabriji su tekući ruž sa sjajnim finishem, zamijenili s fantastičnim, intenzivnim tekućim nijansama mat finisha, koje su postale pravi simbol izražavanja stava. Uz njih ti nije potrebna čak ni olovka za usne, jer jednom precizno nanijet mat tekući ruž, ostaje na svom mjestu i ne izlazi iz okvira usana.

Dugotrajni, tekući mat ruževi, kreirani su tako da se ne isušuju i ne razmazuju, bez obzira na to kada si ih nanijela i bez obzira na to koliko su visoke ljetne temperature odlučile pokvariti tvoj savršeni look.U prodaji se mogu naći u raznovrsnim bojama, od dubokih burgundy tonova, kričavih pink i crvenih tonova, pa sve do neutralnijih ružičastih i nude nijansi.

Izrazi stav uz pomoć Maybelline New York Super Stay Matte Ink tekućeg ruža

Diljem svijeta, brendovi se utrkuju tko će lansirati bolji tekući ruž inovativnije mat formule, sa što bogatijim pigmentima i što raskošnijim izborom nijansi te nije lako pronaći onaj pravi. Ali, tvoja potraga za savršenim mat tekućim ružom je završena!

Jedan od mat tekućih ruževa kojim se i ovog ljeta ističe stav je Maybelline New York Super Stay Matte Ink, s ultimativnim mat finishem. On ne ostavlja osjećaj težine i ljepljivosti na usnama, nego pruža osjećaj ugode i mekoće na njima.

 

Njega odlikuje visoka koncentracija pigmenata, koja mu daje intenzivnu boju i postojanost do 16H*. Maybelline New York Super Stay Matte Ink ima precizan aplikator u obliku strijele koji njegovo nanošenje čini jednostavnim, a njegova kremasta formula se lako nanosi i razmazuje. U prodaji ga možeš naći u čak 15 različitih nijansi, a i možeš odabrati nijansu za sebe i naručiti ga online jednostavnim klikom na nijansu proizvoda koji ti je najviše privukao pozornost na kraju članka.

S kojom Maybeline New York Super Stay Matte Ink nijansom ti izražavaš svoj stav ovog ljeta? Piši nam u komentarima!

 

*Samoprocjena, 114 žena

 

Pročitaj još: Boja očiju određuje tvoj makeup look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Heroine

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lover

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Romantic

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Voyager

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Dreamer

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Founder

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Believer

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Pioneer

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Amazonian

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Artist

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Inspirer

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Originator

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, dnevna šminka, večernja šminka, crveni ruž , mat , trend , večernja šminka , dnevna šminka , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš li savršen makeup look za Noć vještica? Mi znamo kako

Šminka je sastavni dio skoro svakog kostima, pa je makeup neizostavni dio svakog Halloween-a, dajemo ti prijedloge za proizvode kojim ćeš kreirati naj...