Zašto je Paradise maskara izabrana 20 milijuna puta?

Zamisli maskaru tako moćnu i efektnu da je izabrana čak 20 milijuna puta*. Zadivljujući volumen trepavica je moguć – naravno, uz L'Oréal Paris Paradise Extatic maskaru, tako omiljenu da se svakih 5 sekundi u svijetu proda po jedna*.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Ekstreman volumen trepavica

Sigurni smo da je i tebi dobro poznato koliko je pogled važan i koliko maskara može utjecati na tvoj cjelokupni look. Pogled je ono što ljudi prvo primijete na nama, a trepavice u tome igraju izuzetno važnu ulogu. Nekada je dovoljan samo jedan sloj dobre maskare da ti potpuno otvori pogled. Zato pronađi pravu maskaru za sebe uz koju će tvoje trepavice biti spektakularnog volumena.

 

Nadogradiv efekt Paradise maskare

Ono što je fantastično kod ove maskare je njen nadogradiv efekt. Što to u stvari znači? To znači da možeš nadograđivati volumen svojih trepavica tijekom dana, jednostavnim dodavanjem slojeva maskare. Zahvaljujući specijalnoj formuli obogaćenoj uljem ricinusa, također nećeš imati osjećaj težine, a trepavice će ostati vrlo mekane, bez obzira koliko slojeva maskare naneseš na njih. Nanesi Paradise Extatic maskaru u nekoliko slojeva i sa svakim novim slojem ćeš primijetiti kako tvoje trepavice postaju izražajnije i sa sve većim volumenom.

 

Četkica za intenzivnu boju

Paradise maskara nema silikonsku četkicu, nego je ona mekana poput pera, što će te apsolutno oduševiti. Sitne, fine dlačice s četkice s lakoćom grle svaku trepavicu pojedinačno i donose joj intenzivnu crnu boju i izuzetan volumen. Četkica je napravljena tako da se maskara jednostavno nanosi kako na gornje, tako i na donje trepavice. Uz četkicu kakvu u sebi krije bočica Paradise Extatic maskare nema mjesta za pogrešku.

Atraktivne ljetne boje

Ovog ljeta stiže specijalno iznenađenje u vidu dvije nove Paradise Extatic maskare u boji, limitiranih izdanja – plave i ljubičaste. Možda si već čula da su trepavice u boji apsolutni hit ovog ljeta te je pravi trenutak da se odvažiš i na svojim trepavicama poneseš jednu od ovih boja. Ako misliš da će ljubičaste ili plave trepavice biti previše neobične i upadljive za posao, školu ili fakultet, tulum ili ljetovanje bit će savršena prilika za eksperimentiranje s bojama.

 

Jesi li već isprobala ovu maskaru? Ostavi nam svoje dojmove u komentarima!

*IZABRANA 20 MILIJUNA PUTA, *SVAKIH 5 SEKUNDI U SVIJETU SE PRODA PO JEDNA

*Nielsen količinska prodaja u 23 zemlje, Ožujak 2017 – Ožujak 2019

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Paradise Primer Extatic

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Paradise Extatic

  • L'Oréal Paris Paradise Mascara Forbidden Berry

  • L'Oréal Paris Paradise Mascara Fleur Fantasy

Povezane teme: maskara, oči , ljeto, L'Oréal Paris, maskara u boji

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Blagdanski makeup look-ovi koji inspiriraju ove sezone

Ako inače ne dozvoljavaš sebi da se opustiš kad je tvoj izgled u pitanju, blagdani su pravo vrijeme za pustiti mašti na volju i kreirati pravi blagdan...