Želiš definirane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Želiš definiranje i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Više nego ikad fokus makeup-a je na obrvama i očima! Umjerene, divlje, razbarušene, laminirane, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je uvijek na njima. Sigurno se pitaš kako ih jednostavno, brzo i samostalno stilizirati. Vjerojatno već posjeduješ u svom makeup-u neku od maskara Maybelline New York i imaš svoje favorite, a sad je vrijeme da nađeš favorita i kad su olovke za obrve u pitanju. Jesi li probala neku od Maybelline New York olovaka za iscrtavanje i oblikovanje obrva? Otkrivamo ti kako s potpuno dva različita proizvoda dobiti efektne obrve, lako i brzo, a da odgovaraju tvom obliku lica i makeup-u.

Maybelline New York Express Brow Ultra Slim- ako je tvojim obrvama potrebno precizno iscrtavanje i popunjavanje obrva

Želiš definiranje i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Uplovili smo u eru prirodnih i lijepo stiliziranih obrva. Olovka za obrve je svakako idealan proizvod, koji će ti pomoći da na najbrži mogući način dođeš do željenog rezultata.

Maybelline New York Express Brow Ultra Slim je olovka za obrve koja će ti pomoći precizno iscrtati i popuniti svoje obrve. Ultra tanka olovka, od Maybellina New York je debljine 1,5 mm. Bez dosadnog zarezivanja, za iscrtavanje dlačice po dlačicu i postizanje prirodnog izgleda. Express Brow Ultra Slim je olovka koja se ne lomi. Lako se uklapa prema svakoj boji obrva i dolazi u 3 postojane, prirodne nijanse. Najbolje od svega je to što na drugoj strani ima češljić s kojim možeš lako izblendati obrve i postići natural brow look.

Želiš definiranje i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

1.KORAK: Na prvom mjestu iscrtaj, a zatim popuni svoje obrve.  Samim vrhom olovke možeš precizno iscrtati obrve, dlačicu po dlačicu.

2.KORAK: Češljićem na drugoj strani olovke začešljaj popunjene obrve.

Maybelline New York Express Brow Satin Duo-olovka za guste i popunjene obrve

Ova 2 u 1 olovka za obrve zaista radi posao, ekspresno i jednostavno. Na jednoj strani Express Brow Satin Duo proizvoda nalazi se precizan vrh olovke koji pomaže oblikovati svoje obrve po želji. S druge strane je puderasta spužvica za postizanje intenziteta boje po tvojoj mjeri. A evo i kako se koristi:

1. KORAK: Definiraj svoje obrve olovkom, koristeći kratke i lagane pokrete. Boja je intenzivna, pa nema potrebe grubo pritiskati vrh olovke.

2. KORAK: Popuni obrve spužvicom koja je na drugoj strani olovke, ali tako da pratiš prirodnu liniju obrva.

 

Kako bi upotpunila svoj eye makeup look i dodatno naglasila oči potrebna ti je dobra maskara. Viralna maskara od Maybelline New York Sky High (prodana u 10 milijuna primjeraka širom svijeta) sad je dostupna i u varijanti s intenzivno crnim pigmentima.  Nova Sky High Cosmic Black  maskara za kozmički moćne trepavice i efekt beskrajne dužine. S ovom maskarom lako ćeš postići volumen, četkica koja će lako dosegnuti do baš svih kutova tvojih trepavica je sve što moraš imati. Jednostavno i brzo! Formula ove maskare sadrži ekstrakt bambusa i vlakna i za tren oka učinit će tvoje trepavice nevjerojatno dugačkima. Maskara je pogodna čak i za one koji koriste kontaktne leće. Sjajan izbor da zaokružiš svoj makeup look i ove jeseni budeš baš ti ta koja će postavljati trendove, bar kad je makeup na očima u pitanju.

Vidjela si i sama, nije nemoguće doći do prirodnih, urednih i lijepih obrva. Svima nam je potrebna olovka koja cijelu ,,muku’’ zvanu oblikovanje i popunjavanje obrva čini jednostavnom.

Maybelline New York je tu kako bi ti sa svojim sjajnim olovkama za obrve uštedjela vrijeme.

Ako nam i dalje ne vjeruješ da iscrtavanje i oblikovanje obrva može biti jednostavno i brzo, vrijeme je da odeš do najbliže drogerije i sama se uvjeriš u to.

Pročitaj još: Krema za područje oko očiju: Koju izabrati i kad?

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Express Brow Ultra Slim 01 Blonde

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Dark Brown 04

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

    Naručite odmah

Povezane teme: konturiranje, zimski make-up, trepavice, obrve, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!

Proces oblikovanja i popunjavanja obrva sad je puno pojednostavljen. Na sreću nas neprofesionalaca, danas postoji puno dobrih makeup proizvoda koji na...