Želiš trepavice s mega volumenom: Saznaj kako!

Pitali smo djevojke bez kojeg proizvoda ne mogu zamisliti svoj makeup. Njihov odgovor je bio jednoglasan - bez pudera, rumenila i korektora se može, ali bez maskare i izražajnog pogleda nikako! Pogled može iskazati toliko neizgovorenih riječi i čuvati nebrojeno puno emocija u sebi te je neophodno istaknuti ga na pravi način. Dok sjenilo za oči često može biti višak, s maskarom dobre kvalitete to nikad nije slučaj i ona može potpuno izmijeniti look i to u trenu.

Želiš trepavice s mega volumenom: Saznaj kako!

Maybelline maskara koja je u stanju u trenu izmijeniti tvoj potpuni izgled može biti baš ova The Colossal Platinum Black maskara. Bilo da biraš maskaru za neki poseban događaj ili čisto zato što si navikla izgledati lijepo i sređeno u svakoj prigodi, onda je ona definitivno pravi izbor, a evo i zašto:

Nova dimenzija trepavica The Colossal Platinum Black maskare

Ova Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskara ima veliku, mekanu četkicu, ali i formulu s intenzivno crnim pigmentima s dodatkom platinastih čestica, zbog kojeg će tvoj pogled biti još zapaženiji. Pored toga, četkica ove maskare je dizajnirana tako da obuhvata svaku trepavicu, pružajući nevjerojatan volumen trepavicama, a zahvaljujući formuli obogaćenoj s kolagenom trepavice će biti razdvojene i izdužene.

 

Maskara za svaku prigodu - The Colossal Platinum Black

Maskara je dostupna u praktičnom pakiranju i lako se koristi. Za fantastično izraženi pogled, zahvaljujući izrazito crnim pigmentima i formuli s dodatkom platinastih čestica, dovoljno je da samo s jednim potezom pređeš svoje trepavice i spremna si. Maskara se ne razmazuje, postojana je i ne ostavlja grudice.

Ako želiš dodatno istaknuti pogled, za neke posebne prigode, onda je ova maskara pravi izbor. Pored nevjerojatnog volumena i izrazite boje, ona će i zahvaljujući platinastim česticama ostaviti efekt sjaja na njima, koji je savršen za glamurozni makeup.

Želiš trepavice s mega volumenom: Saznaj kako!

Je li po tvom mišljenju maskara najbitniji proizvod za šminkanje? Jesi li isprobala Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskaru do sada? Piši nam u komentarima!

Pročitaj više: Makeup tutorijal: Vrijeme je za platinasti New York Look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, oči , trepavice, Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako kreirati originalne maske za Halloween

Uz pomoć ovih savjeta ćeš sigurno uspješno kreirati jednu od ove dvije maske za Noć vještica na potpuno drugačiji način...