Želiš trepavice s mega volumenom: Saznaj kako!

Pitali smo djevojke bez kojeg proizvoda ne mogu zamisliti svoj makeup. Njihov odgovor je bio jednoglasan - bez pudera, rumenila i korektora se može, ali bez maskare i izražajnog pogleda nikako! Pogled može iskazati toliko neizgovorenih riječi i čuvati nebrojeno puno emocija u sebi te je neophodno istaknuti ga na pravi način. Dok sjenilo za oči često može biti višak, s maskarom dobre kvalitete to nikad nije slučaj i ona može potpuno izmijeniti look i to u trenu.

Želiš trepavice s mega volumenom: Saznaj kako!

Maybelline maskara koja je u stanju u trenu izmijeniti tvoj potpuni izgled može biti baš ova The Colossal Platinum Black maskara. Bilo da biraš maskaru za neki poseban događaj ili čisto zato što si navikla izgledati lijepo i sređeno u svakoj prigodi, onda je ona definitivno pravi izbor, a evo i zašto:

Nova dimenzija trepavica The Colossal Platinum Black maskare

Ova Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskara ima veliku, mekanu četkicu, ali i formulu s intenzivno crnim pigmentima s dodatkom platinastih čestica, zbog kojeg će tvoj pogled biti još zapaženiji. Pored toga, četkica ove maskare je dizajnirana tako da obuhvata svaku trepavicu, pružajući nevjerojatan volumen trepavicama, a zahvaljujući formuli obogaćenoj s kolagenom trepavice će biti razdvojene i izdužene.

 

Maskara za svaku prigodu - The Colossal Platinum Black

Maskara je dostupna u praktičnom pakiranju i lako se koristi. Za fantastično izraženi pogled, zahvaljujući izrazito crnim pigmentima i formuli s dodatkom platinastih čestica, dovoljno je da samo s jednim potezom pređeš svoje trepavice i spremna si. Maskara se ne razmazuje, postojana je i ne ostavlja grudice.

Ako želiš dodatno istaknuti pogled, za neke posebne prigode, onda je ova maskara pravi izbor. Pored nevjerojatnog volumena i izrazite boje, ona će i zahvaljujući platinastim česticama ostaviti efekt sjaja na njima, koji je savršen za glamurozni makeup.

Želiš trepavice s mega volumenom: Saznaj kako!

Je li po tvom mišljenju maskara najbitniji proizvod za šminkanje? Jesi li isprobala Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskaru do sada? Piši nam u komentarima!

Pročitaj više: Makeup tutorijal: Vrijeme je za platinasti New York Look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, oči , trepavice, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Je li ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Instant Perfector 4 u 1 bi nam mogao skratiti mnoge makeup muke...