Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE

Armani Code 2006. postaje jedan od nezaobilaznih simbola zavođenja, a danas je legendarni dio dress codea koji igru zavođenja dovodi do sasvim novih razina.

Armani Code istražuje i otkriva sve aspekte ženskog karaktera: svakoj ženi odgovara drugačiji miris, vrsta tkanine, boje i odjevna kombinacija. Giorgio Armani je kroz Armani Code dizajnirao 'mirisnu odjeću' za žene: ručno izrađenu, profinjenu i elegantnu. 
Predstavljamo Code Cashmere, novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. uslijedio Code Satin. Ova su tri mirisa zamišljena kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju blistavu esenciju narančinog cvijeta.

Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvjetno-orijentalnih nota, tvori upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju.

Ženski miris Armani Code Cashmere Topao i podatan poput najmekše tkanine, Armani Code Cashmere donosi bogatu paletu kontrasta. Mirisni trag nepogrešivo otkriva blistavu notu narančinog cvijeta, naglašenu jasminom sambacom. Iznimno je senzualan i jednostavno nezaboravan te se s notama sunčanice i irisa isprepliće u jedinstveni akord. Intenzivno je ljubičaste boje protkane svjetlucavom ružičastom i odiše zagonetnošću, baš poput animalnih akorda kože, antilopa i tamjanovca s primjesama cvjetnih nota. 

Armani Code Cashmere najintenzivniji je miris iz kolekcije Armani Code. Riječ je o ljubavnoj priči o povjerenju i ugodi koju su zajednički ispričali Dominique Ropion i Carlos Benaïm (IFF), prožetoj toplim akordom bademovog mlijeka, za istinski mirisni užitak. 

Inspirirana upečatljivom notom narančinog cvijeta, linija Armani Code utjelovljuje suptilnu igru zavođenja, ples svjetlosti i sjene. Različiti, a prožeti istim prepoznatljivim stilom, mirisi kao da se pretapaju jedan u drugi. Takva je i Giorgio Armani žena – svestrana, elegantna i jedinstvena, žena koja se snalazi u svakoj situaciji, a miris odabire u skladu sa svojim osobnim stilom odijevanja. 

Linija Armani Code za žene:

Armani Code 
 
Kombinacija narančinog cvijeta prožetog notama meda, jasmina sambaca i dragocjenih vrsta drva koju su osmislili tvorci parfema Dominique Ropion, Carlos Benaïm i Olivier Polge otkriva smirenu i samouvjerenu ženu.

Ona je odvažna te zrači životnom radošću i prirodnom senzualnošću. Njezinu figuru obavija haljina u omiljenoj Armanijevoj boji – plavoj. Njezina je privlačnost i karizmatična osobnost fascinantna: to je jednostavno ona. Njezin je miris profinjen i pomno odabran baš kao i haljina: esencija đumbira dodaje akordu narančinog cvijeta i sorbetu od kruške pikantnu notu, obavijenu toplom sandalovinom. 

Armani Code Satin
 


Ovaj je miris poput suptilnog dodira…poput intenzivno crvene tkanine koja prati svaki pokret tijela. Presijava se i blista kao noćna svjetlost. Kako bi ovu čaroliju pretočio u miris, Dominique Ropion je naglasio blistavost narančinog cvijeta uz pomoć esencije nerolija i apsoluta jasmina sambaca.

Armani Code Satin mirisna je priča o večernjoj proslavi, o veselom okupljanju starih prijatelja. Ona se odijeva u skladu s dobrim raspoloženjem i zavodi uz zarazan smijeh. Noć postaje sve intenzivnija: igri se pridružuje pačuli, a esencija burbon vanilije i apsolut kakaa postaju sve opojniji i jači, baš kao i želja da zabava potraje zauvijek. 
 

Pročitaj više o: Nova Giorgio Armani trilogija radosti: voda, zrak,sunce

Povezane teme: parfem , toaletna voda , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš volumen i uvijene trepavice bez uvijača? Da, moguće je uz ovu maskaru!

Ako misliš da ništa ne može iznenaditi tvoje trepavice, pripremi se za nešto sasvim novo...