Zimski make-up trendovi koje možemo nositi i na proljeće

Puno toga ostavilo je neizbrisiv trag. S uživanjem smo našminkali zimu, ali sada je vrijeme za planove! 3 make-up trenda bez razmišljanja možete ponijeti u iduće godišnje doba, a mi vam otkrivamo što je u pitanju.

1. Svjetlucave usne 

 


Ništa zabavnije od - šljokica! Od kada su se glitter usne pojavile, sve dame znale su da će to biti nešto čime će se služiti bilo kada. Nikada neprimjetne, posebno u spoju s tamnim tonovima, "otvaraju" čitav look i sa sobom nose razigranost i osmijehe.

Kada stavite ruž, ukoliko on sam već nije očaravajući, prstom utapkajte šljokice i - svaki dan je dan za super provod!

1. Under liner

 


Znamo da, želimo li izgledati mlađe, ne nanosimo tuš ili olovku za oči na donji kapak. Nedavno je i princeza Kate otkrila taj trik, i sada ga se strogo pridržava. Ali smjelije dame nikada ne propuštaju rizik dobrog under linera. Nekada, one nanose SAMO under liner za kompletni look!

Prijedlog: svjetlijom linijom nacrtajte okvir prije no što nanesete tuš za oči. Dodajte glitter za obrnuti cat eye. Odličan trik za noćne izlaske. 

3. Konturiranje, konturiranje, konturiranje

 


Okupite omiljene kistove i beauty blendere i konturiranje može početi! Istaknite najljepše crte, ali nemojte zaboraviti dati im i dobar sjaj. Svaka ljepotica stvorena je za blistati i da tijekom konturiranja probudi modela u sebi. Pravilno konturirano lice je prava slika koja osvaja. 

Pročitaj više o: Trendi nijanse koje smo ponijeli iz prošlog desetljeća​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Super Liner

  • Maybelline Master Contour Duo

Povezane teme: šminka, usne, ruž, stil, tuš, konturiranje, oči , usne , trend , stil , moda , tuš za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove frizure obilježit će proljeće

Opuštena atmosfera koje ljepše vrijeme donosi, inspirira nas da se okrenemo jednostavnim, ali chic frizurama...