ZOË KRAVITZ - NOVA GLOBALNA AMBASADORICA ZA MAKEUP YSL BEAUTÉA

Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Variety u više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica.

Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji „Velike male laži“ televizijskog programa HBO oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta. Ona je zvijezda čije vrijeme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi su pogledi upereni u nju.

Ikona stila.

ZOË KRAVITZ - NOVA GLOBALNA AMBASADORICA ZA MAKEUP YSL BEAUTÉA


Najpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost.

Zbog neopterećenog stila prožetog daškom suvremenog glamura stekla je mnogobrojne obožavateljice, koje vjerno prate njezine objave na Instagramu.

Ona je autentična umjetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samopouzdano izražava svoje pravo ja.

Izvor nadahnuća.

ZOË KRAVITZ - NOVA GLOBALNA AMBASADORICA ZA MAKEUP YSL BEAUTÉA


YSL Beauté iznimno je ponosan što ovoj mladoj glumici i glazbenici može poželjeti dobrodošlicu u obitelj YSL-ovih globalnih ambasadorica za makeup.

Kao YSL-ova muza, Zoë je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s cool makeupom i savjete o stilu za aktivne mlade žene.

Sudjeluje i u projektu YSL Beautéa Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentirane glazbenike i glazbenice iz svih dijelova svijeta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju osobnost uz čarobnu moć makeupa.

Promotivne aktivnosti vezane uz Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, započinju početkom 2018. Ona je osoba koja savršeno utjelovljuje inovativno i buntovno nasljeđe predvodnika stila, kuće YSL.

„YSL Beauté jedan je od mojih najomiljenijih brandova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i 'sirovijih' elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom“. ZOË KRAVITZ

Pročitaj više o: YSL TOUCHE ÉCLAT

Povezane teme: poznati, stil, poznati , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

La vie est Belle Intensément: Sreća je u bočici mirisa

Jesi li ikada probala zamisliti kako miriše sreća?Više nema nikakve sumnje - sreća miriše na La Vie est Belle Intensément...