ZVJEZDANO IZDANJE ZA KOLEKCIONARE

TOUCHE ÉCLAT 25 STAR EDITION    

ZVJEZDANO IZDANJE ZA KOLEKCIONARE


TOUCHE ÉCLAT, kultni kozmetički proizvod generacije. Ultimativni izvor ljepote u obliku blistave svjetlosti koju donosi potez kistom. Bezvremenski dragulj u kolekciji. Jednim klikom do blistave puti. Jednom i zauvijek.

U čast 25. godišnjice lansiranja proizvoda TOUCHE ÉCLAT, prepoznatljivo rokersko ruho redizajnirano je za večernje prilike: kutijica je zamijenjena zlatnom vrećicom ispunjenom desecima blistavo zlatnih zvijezda. 

Bezvremenski motiv zvijezda kao homage Yves Saint Laurentovom zvjezdanom svemiru. Iznimno privlačan dar i umjetnički predmet za kolekcionare.

Originalna kombinacija korektora i highlightera

ZVJEZDANO IZDANJE ZA KOLEKCIONARE

TOUCHE ÉCLAT originalna je kombinacija korektora i highlightera koja trenutačno obasjava čarobnom svjetlošću. Otkriva prirodni sjaj i naglašava crte lica, brišući znakove umora i tamne kolute oko očiju.
Kolekcionarsko izdanje dolazi u nijansi br. 2 LUMINOUS IVORY, nevjerojatno blistava zraka svjetlosti za svijetle do srednje tamne tonove kože. Za neopisive noći. Zvjezdana proslava pod okriljem YSL Beautéa. 

Pročitaj više o: KOLEKCIJA THE STREET AND I​

Povezane teme: lice, konturiranje, oči , trend , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Martina inspirira: neka tvoje oči govore – pleše mi se!

Čini ti se da se ritam grada usporio, da su sve češći video pozivi s prijateljima umjesto izlazaka u grad, kao i da je svijet drugačiji? Ne brini, nis...