Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Od njegovog nastanka 2019. godine Idôle je miris novih ideala. On predstavlja miris slave koji su žene pisale po svojim pravima, za sebe i za druge. To je trijumf koji je potaknut priznanjem da je najveći uspjeh onaj koji inspirira druge. On spaja modernu perspektivu i radikalnu bočicu u kojoj se nalazi izuzetno inovativan miris. Ovaj Lancôme miris simbolizira pobjedu žena širom svijeta i predstavlja globalni uspjeh, jer je bio imenovan "Najboljim mirisom godine" od strane Fragrance Foundation-a. I u 2021. godini, on nastavlja pomicati granice.

Idôle Aurom, Lancôme je osmislio parfemsku vodu za cijelu generaciju žena koje postižu kolektivni uspjeh, potaknute nezaustavljivom energijom. One čine skupinu glasova sa svih životnih sfera, koje je ujedinila zajednička svrha: "Zajedno smo nezaustavljive. Zajedno smo Idôli." Ujedinjene snažnom silom, te žene imaju sinergiju koja zrači novom svjetlošću u ovom svijetu koji nazivaju svojim. A ovo je svijet sutrašnjice.

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?Treće poglavlje u kolektivnoj avanturi za žene

Zajedničkim snagama 2019. stvorile su Idôle parfemsku vodu. 2020. godine, formulirale su drugo poglavlje s Idôle l’Intense parfemskom vodom. Ove godine, one nastavljaju avanturu s Idôle Aura parfemskom vodom. Kreatorice originalnog mirisa, Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec i Adriana Medina, dovele su Idôle, ovaj jedinstveni cvjetni miris na tržište. Ponovno okupljene pod Lancômeovim simbolom pobjedničke ženstvenosti, spojile su svoje talente i kreirale treće poglavlje Idôle priče kao odu suncu: blistav i ujedinjujući miris. Ovom mirisu život su dale tri žene s ciljem okupljanja svih žena kako bi zajedno stvarale novi svijet. 

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?Blistav na dodir

Idôle Aura predstavlja čisti cvjetni potpis originalnog mirisa u odvažnoj kompoziciji sa sjajnim intenzitetom. Nježan miris koji je istovremeno senzualan i snažan. Baš poput aure koja isijava blistavu ženstvenost koju ništa ne može spriječiti da sjaji. Sve počinje dodirom. Nota cvijeta soli (fleur de sel) njeguje kožu i zrači mirisnim valovima. Pjenušavi bergamot i bujne note kruške pojačavaju ovaj nalet svježine, dok prepoznatljivi mirisni buket Idôle parfemske vode otkriva konture svojih baršunastih latica.

Trio živahnih ruža i dvojac blistavih jasmina kao da su okupani svjetlošću blistavog, rajskog daška. Obje vrste su cvijeće koje hvata sunce i odiše blistavom senzualnošću. Ugodan i blistav, mošusni akord Clean & Glow, drugi je kamen temeljac Idôle zaštitnog potpisa. On širi svoje cvjetno srce poput snažno zavodljive, ultra ženstvene aure.

Stupajući u kontakt sa slanim akordima sunčanog cvijeta, miris priziva delikatni osjećaj gole kože zagrijane zrakama zalazećeg sunca, a zatim se zadržava u zagrljaju soli prelivene burbonom od vanilije i notama cvijeća heliotropa. Kremasti, obavijajući i puderasti miris otkriva orijentalni potpis sa zadivljujućim teksturama.

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?Održivost započinje sastojcima

Miris za generaciju žena koje kreiraju svijet sutrašnjice, Idôle Aura s povjerenjem dijeli svoju odlučnost u pomicanju granica. Počevši od odluke da u svojoj formuli koristi prirodne sastojke, novi Lancôme miris odražava posvećenost održivoj ljepoti, ekološki prihvatljivom pristupu i podršci za dobrobit pojedinaca i zajednica.

Obje ključne za potpis Idôle Aure i stvorene za Lancôme, esencija latice ruže Isparta i infuzija burbon vanilije, dio su L'Oréalovog programa solidarnosti. Ovaj program ima za cilj razviti opskrbu održivih sastojaka koja podržava etičke radne uvjete i naknadu ljudima koji ih proizvode. Također pomaže u očuvanju lokalnih eko-sustava.

Esencija latica ruže Isparta nastaje parnom destilacijom ručno ubranih latica cvijeća s polja Isparte, turskog središta za uzgajanje ruža. Kako bi spriječili utjecaj sunca na njihov nježni miris, berba se obavlja u ranim jutarnjim satima. Esencija zadržava svu svježinu ruže i njen prirodni cvijet, kao da je cvijet upravo ubran. S druge strane, Indijski Jasmin Grandiflorum Superinfusion rezultat je maceracije ekstrakta cvijeta u alkoholu. Rijetki i nježni, cvjetovi se beru ručno, svaki zasebno, kako bi se spriječilo da padnu ili budu zgnječeni. Proces superinfuzije pojačava voćne note i one latica jasmina, ne narušavajući originalni miris cvijeta u polju.

Zajedno cvjetamo

Kao kultni simbol Lancôme-a, ruža je ključni sastojak Idôle linije od samih začetaka. Ruža je također u fokusu ambiciozne Lancôme inicijative: «Bring The World To Bloom» koja za cilj ima zaštitu bioraznolikosti i resursa planeta za generacije koje dolaze. Lancôme je, zajedno s nevladinom organizacijom Pur Project u Turskoj, predan pomaganju ženama iz regije Isparta, koje beru damasku ružu. To je jedna od dvije ruže u Idôle Auri te ključna komponenta njenog sastava. 

Primarni cilj je potaknuti suradnju kako bi žene ujedinile svoj glas u promicanju prenošenja znanja svojih predaka. Ova inicijativa također je usmjerena na optimizaciju proizvodnog lanca ulaganjem u nove strojeve. Također podržava 'zero-waste' pristup za pupoljke ruže koji nisu iskorišteni u parfumeriji. Ovo je ključni korak u poboljšanju radnih uvjeta i prinosa, kao i u diverzifikaciji izvora prihoda zajednice. Kao primjer, iskorištava se vrijednost nusproizvoda sektora - do sad neiskorištenog resursa. Udružujući žene na ovaj način, Lancôme pokreće samoodrživi ciklus.

Povratak ikoni

Snažnija nego ikad, kultna bočica Idôle parfemske vode redizajnirana je kako bi prigrlila Idôle Auru. Odana originalu, ali sa suptilnim razlikama, zadržala je fine linije svoje izražajne siluete. Savršeno stabilna, njena malo proširena baza podržava visinu. Kao izraz neustrašive i odlučne ženstvenosti, snažno je utemeljena na zemlji, kao da želi bolje posegnuti za zvijezdama. Uz dodatne aspekte, staklo je prozirno i naglašava blistavu igru svjetlosti. Obuhvaća intenzivno blistavu ženstvenost koja osvjetljava sve na putu, inspirirajući druge da se pridruže pokretu.

Njene dvije strane privlače pažnju. Na zadnjoj strani, njeno zakrivljeno središte je živopisno ružičasto - zlatno, a budi nagon duboke unutarnje snage. S prednje strane osvijetljena je bijelom, blistavom aurom koja odaje magnetski sjaj. Kao i svaka žena koja svijetli izravno iz srca. I izvan bočice, Idôle Aura novi je simbol neodoljive moći koji okuplja žene. Na ambalaži su riječi koje ističu njihovu zajedničku snagu ujedinjene u krug, kao da predstavljaju jedan glas. Glas generacije koja odjekuje cijelim svijetom, poput okupljajućeg poziva na akciju.

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?Zajedno postajemo

Ne radi se samo o nadahnjivanju drugih već i o okruživanju ljudima u svrhu zajedničkog djelovanja. Uz Idôle Auru, Lancôme slavi duh zajednice koji je ostao zajednička tema tijekom prethodnih poglavlja Idôle sage. Zendaya predstavlja ženu koja je samoostvarena, koja je pod vlastitim uvjetima postala idol i koja je odlučila osvijetliti put drugim ženama da učine isto.

U novoj kampanji Idôle Aura, Zendaya drži svoju bočicu podignutu prema nebu, gestom koja poziva druge da se pridruže pokretu. Sa svih strana svijeta, žene sad mašu bočicom kao da se odazivaju na njen poziv. Ovaj glas je glas Idôle Aure. Mirisa koji sjaji okupljajući žene. Aura bočice i Ô Lancôme-a stvaraju savršenu simetriju sa ženama koje se ujedinjuju u krug u kojem su svi jednaki: idol u usponu koji ide prema kolektivnom uspjehu. To je krug sestrinstva, međusobnog osnaživanja i samopouzdanja, u kojem svaka žena može učiniti da se njen glas čuje kad iz srca kaže: "Ja mogu. A zajedno i hoćemo."

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?"Uvijek govorim da je moj idol "buduća ja". Znam da je ona tamo, u budućnosti, i da me očekuje." ~ Zendaya

Idôlom se ne rađa. Idôlom se postaje.

U svakoj ženi nalazi se Idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirirano je tim osjećajem uvjerenja. Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvaća samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirirala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta skupina simbolizira generacijski pokret praćenja svojih snova koji nemaju granice. To je pojava u kojoj je svaka žena Idôl.

Pročitaj još: Mat ruž: Postulat neprolazne ljepote!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle Aura Woman Eau De Parfum

Povezane teme: poznati, parfem , toaletna voda , trend , Lancôme , Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 beauty proizvoda ovog ljeta

Ako bi morala izabrati nekoliko proizvoda od kojih se ovog ljeta nećeš odvajati, a koji će ti omogućiti da za samo par sekundi svoj izgled učiniš svje...