Mat metalik ruževi koje će vaše usne obožavati!

S dolaskom novih make-up trendova i povećanim izborom proizvoda, šminkanje je postalo jednostavnije, ali istovremeno i teže jer su zbog veće ponude mnoge dame na „slatkim mukama“. Make-up ovisnice su često u dilemi kakav ruž odabrati – tekući ili klasični u stiku, je li za njihov oblik i veličinu usana bolja neka nude ili crvena nijansa, a nekada je teško odlučiti da li nanijeti jednako neodoljive ruževe s mat ili sjajnim finišem.

Kako bi nam dokazali da to nije kraj i da nas uvijek mogu iznenaditi, stručnjaci iz NYX Professional Make-up laboratorija nam sada nude nove Liquid Suede Metallic Matte tekuće ruževe koji će potpuno promijeniti tvoj look.

Savršena formula za velvet poljupce

Da, dobro si pročitala. Riječ je o liniji tekućih ruževa koja sadrži 12 neodoljivih metalik nijansi s mat završnim efektom. Oni su idealno pigmentirani i samim tim vrlo intenzivni, a ti dodatno možeš utjecati na njihov intenzitet tako što ćeš sama dozirati njihovo nanošenje.

Vrela paleta nijansi

Od „igre na sigurno“ uz pomoć nude tonova koji odgovaraju mnogim nijansama tena do „hodanja po rubu“ uz vatrene crvene i pink nijanse, bit ćeš sigurna da će tvoji dnevni i večernji lookovi ostati zapamćeni kao jedinstveni. Stoga se nemoj bojati prihvatiti ovaj izazov i naglasi svoje usne pri svakom sljedećem uljepšavanju.

Savjet stručnjaka: Nanesi svoju omiljenu nijansu tekućih ruževa iz ove kolekcije uz pomoć njihovog aplikatora, a najbolje je to uraditi laganim pokretima od sredine prema krajevima usana.

Pročitaj više o: Make-up favorit: Dvostruko konturiranje

Povezane teme: ruž, nyx

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Taxi izazov s Paulom, Teom i Martinom

Broj djevojaka u zabavnom Makeup Taxiju se povećao...