Make-up prijedlozi za skijanje

Jedna od najvećih zimskih radosti svakako je skijanje, šport koji će ispuniti dobar dio svakog dana provedenog na snijegom prekrivenim planinama. Ako planirate zimski odmor provesti na ovakav idiličan način, ne zaboravite spakirati sa sobom nekoliko make-up proizvoda uz pomoć kojih ćete bez mnogo muke izgledati savršeno čak i u toj prilici.

Prije svega, ni slučajno nemojte zaboraviti kremu za sunčanje


Možda nemate taj osjećaj, ali zimsko sunce može naškoditi koži vašeg lica isto kao i tijekom ljetnih mjeseci. Koliko ste puta do sada čuli kako visoki faktor mora biti dio vaše dnevne rutine? Poslušajte taj savjet, posebno ako planirate put na planinu. Koža će vam na tome biti itekako zahvalna.

Osim SPF proizvoda, dnevna i noćna hidratantna krema dobro će vam doći i neizmjerno goditi

Kreme će hraniti vašu kožu neophodnim sastojcima za njezino zdravlje i elastičnost. A ako planirate i skijati, krema je prva linija obrane vašeg lica od oštrog, hladnog vjetra. S druge strane, na kraju takvog aktivnog dana, kvalitetna njega i čišćenje lica apsolutni su MUST.

3, 2, 1... šminka!

Mnoge dame se godinama „kunu“ u snowproof proizvode te se od njih ne odvajaju ni onda kada ne skijaju. Kao i svaka druga vodootporna šminka, neće vam zadavati probleme ako snijeg dođe u kontakt s vašim licem.

Zapamtite samo jedno - natural look je ovdje vaš jedini cilj. Ne preskačite ni jedan jedini korak. Nanesite podlogu, tekući puder... kao što biste i inače, ali se potrudite birati proizvode koji neće zatvoriti vaše pore, ali će opet savršeno prekriti sve nedostatke i nepravilnosti.

Ako nosite naočale za skijanje, nemojte pretjerivati sa šminkom za oči

Neka ovaj put rumeni obrazi budu ukras vašeg lica! Šminkom možete „ušuškati“ i usne. Bez obzira imate li neki poseban ton na umu, trudite se ne prekrivati usne proizvodom koji će ih isušiti i tako uzrokovati ispucalost. Naš prijedlog je da, ako želite mat ruž, odaberete neku nude opciju iz Maybelline New York SuperStay Matte Ink linije tekućih ruževa, čija će dugotrajna formula učiniti vaše usne fantastičnima u bilo kom trenutku na skijaškoj stazi.

Pročitajte više o: Najveće beauty pogreške tijekom zime

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, ruž, zimski make-up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Made for All: kolekcija ruževa za sve tonove kože

Odlazak u parfumeriju po novi ruž može biti jednostavan zadatak samo ako kupuješ već puno puta isproban proizvod. Ali što ako u misiju pronalaženja kr...